Guru makam Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 Παιδιά γειά χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω ,μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει real time analyzer σε μορφή plug in γιά pc. VST ή DXi ή οτιδηποτε άλλο.Θέλω να το χρησιμοποιήσω σε συνδιασμό με ένα μικρόφωνο μέτρησης, γιά να μετρήσω τον χώρο μου, ώστε να ξέρω τις ιδιαιτερότητές του, καί να τσεκάρω τι βγαίνει απο τα monitor μου. Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να δώσω 500 + ευρώ γιά την αγορά ενός hardware analyzer. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. :) :) :) makam Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 Σημαντικό θέμα θίγεις. Τι μικρόφωνο έχεις; Δεν είναι πάντως ανάγκη να κάνεις την ανάλυση σε real-time. Μπορείς κάλλιστα να ηχογραφήσεις κάτι και να κάνεις off-line εκ-των υστέρων φασματική επεξεργασία να δεις τι γίνεται, αν δεν βρεις real-time λύση. Εκτός και αν θέλεις να κινήσε στο χώρο για να βλέπεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2004 waves paz real time anlyser έχει ενα (πολύ καλό και εύχρηστο) frequency analyzer, ένα stereo position analyser και ενδείκτη loudness . Τα παραπάνω ανοίγουν αν θές και μόνα τους ένα ένα . Το paz περιλαμβάεται μαζι με πολλα αλλα plug-ins στα γνωστα πακέτα της waves .(waves 3.0 gold platinum κλπ) Ψάξε στο waves.com να βρείς σε ποιο ακριβώς είναι. Θα δεις οταν το πάρεις οτι είναι πολυ καλο και για αλλες χρησεις όπως για μελέτη σε ήχους ή σε δισκους του εμπορίου, μαθαίνεις πολλα με αυτο τον τροπο. Βέβαια υπαρχουν κι αλλα , όμως απο όσα εχω δει μου μοιάζει το καλύτερο, παρ'ολα αυτα αν καποιος ξέρει κανενα αλλο καλο ασ το πει να το δοκιμάσω κι εγω. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση