DBA Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Για σας παιδια! εχω ενα προβλημα και ειναι το εξης! Ενω τα windows 7 ultimate που εχω ειναι κανονικα ενεργοποιημενα μου βγαλει καθε 1 ωρα αυτο εδω... δειτε εικονα... δωστε τα φωτα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Τα έχεις αγοράσει; Ρωτάω επειδή αναφέρεται σε προέκδοση. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Το πιθανότερο είναι ότι είναι κάποια RC έκδοση που έχει time limit. Αυτό το περιοδικό reminder είναι χαρακτηριστικό έκδοσης που έχει υπερβεί την περίοδο δοκιμής. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 +1 Έχεις RC έκδοση και όχι RTM, γι' αυτό στο βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση