Shadowplay Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 λοιπον αλανια εκανα μια παραγγελια απο dv247 .βλεποντας οτι το order status μου ειναι ακομα new τους πηρα τηλεφωνο.μιλησα με τον θοδωρη ,καλος τυπας και εξυπηρετικοτατος!λοιπον μου ειπε οτι οταν παραγγελνεις για πρωτη φορα σου στελνουν ενα γραμμα με καποιον κωδικο και πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο να πεις τον κωδικο και μετα φευγει το προιον.μου ειπε οτι εφυγε εχθες απο αγγλια το γραμμα.επισης η κιθαρα ηταν κομπλε και μου ειπε οτι την εχουν κρατησει για μενα(ηταν η τελευταια :P).ερωτηση .γνωριζει καποιος απο αναλογη εμπειρια να μου πει ποσο καιρο κανει να ερθει το γραμμα και η κιθαρα?παιζει να φαω κανα μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Τι να σου πω ρε μόρτη. Αν ο αραμπάς που το σέρνει το γράμμα είναι του πεταματού σε βλέπω να αγναντεύεις τα παπόρια ισα με τρία τέρμινα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 ασχετο αλλα πια κιθαρα παραγγηλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shadowplay Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 http://www.guitarandampshop.co.uk/acatalog/fendertele60sbigsby.jpg αυτην εδω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
creep Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 λοιπον αλανια εκανα μια παραγγελια απο dv247 .βλεποντας οτι το order status μου ειναι ακομα new τους πηρα τηλεφωνο.μιλησα με τον θοδωρη ,καλος τυπας και εξυπηρετικοτατος!λοιπον μου ειπε οτι οταν παραγγελνεις για πρωτη φορα σου στελνουν ενα γραμμα με καποιον κωδικο και πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο να πεις τον κωδικο και μετα φευγει το προιον.μου ειπε οτι εφυγε εχθες απο αγγλια το γραμμα.επισης η κιθαρα ηταν κομπλε και μου ειπε οτι την εχουν κρατησει για μενα(ηταν η τελευταια :P).ερωτηση .γνωριζει καποιος απο αναλογη εμπειρια να μου πει ποσο καιρο κανει να ερθει το γραμμα και η κιθαρα?παιζει να φαω κανα μηνα? το γραμμα θα ερθει γρηγορα (2-3 μερες) η κιθαρα αλλη μια βδομαδα τουλαχιστον! θα δεις μεσω του tracking να κανει βολτα στις μισες χωρες της Ευρωπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Τι να σου πω ρε μόρτη. Αν ο αραμπάς που το σέρνει το γράμμα είναι του πεταματού σε βλέπω να αγναντεύεις τα παπόρια ισα με τρία τέρμινα. +1000 lol ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shadowplay Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Τι να σου πω ρε μόρτη. Αν ο αραμπάς που το σέρνει το γράμμα είναι του πεταματού σε βλέπω να αγναντεύεις τα παπόρια ισα με τρία τέρμινα. δηλαδη τρεις εφτα εικοσιμια και ηρθα γιατι ειχα παει περα!να σαι καλα ρε ντερβιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis0607 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ασχετο ... Το dv247 στην Αγγλια δεν ειναι???? Eimai pio etoimos kai ap'to Bob Sfougaraki.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shadowplay Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ασχετο ... Το dv247 στην Αγγλια δεν ειναι???? ναι φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shadowplay Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 το γραμμα θα ερθει γρηγορα (2-3 μερες) η κιθαρα αλλη μια βδομαδα τουλαχιστον! θα δεις μεσω του tracking να κανει βολτα στις μισες χωρες της Ευρωπης thanx αδερφε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση