NoIzY Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2010 wow, κουκλάκι το νέο κιθαρόνι! Και επιτέλους... 24!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Κουκλιτσα οντως... Αλλα μου θυμιζει κατι... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Σιγουρα έληξε η συνεργασια με την peavey;Ειχα διαβάσει οτι ξαναχρησιμοποιησε marshall(χρησιμοποιουσε και παλια) λόγο chickenfoot.Και απο οτι βλέπω η νεα κιθάρα βγηκε με αφορμη τους chickenfoot. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Στο site της Peavey δεν αναφέρει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Indeed. Αλλά δεν είναι πια ήχος satch... Δεν είναι καινούριος ήχος satch θες να πεις ;) Οι πρώτοι δίσκοι του με Marhsall γράφτηκαν.Μέχρι τον ομώνυμο σίγουρα! ;) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Εγω θα την χτυπαγα αν δεν ηταν σε ασπρο χρωμα μιας και ειμαι φανατικος του satch...δεν ξερω αν ειναι υπερτιμημενες λογο ονοματος αλλα οι αλλες δυο js που εχω (js1000 black pearl & js1200) με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και δεν μετανιωσα καθολου για τα χρηματα που εδωσα.....αλλα αυτο το ασπρο βρε παιδι μου δεν το παω καθολου....τοσο αλλα ωραια χρωματακια χαθηκαν ??? Τουλαχιστον ξερω οτι δεν θα μπω αμεσα σε εξοδα παλι ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 σα να εχεις δικιο για το ασπρο...χμμμ νομιζω θα ακολουθησουν και αλλα χρωματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Ωραίες είναι και οι άσπρες κιθάρες, μην ξεχνάτε πολλές δείχνουν καλύτερα από κοντά. Όσο για τη Marshall, απ'ότι είδα στο net από τον Ιούνιο πέρσι πήρε κάποιες JVM410 για την περιοδεία των Chickenfoot και το τοπίο είναι κάπως θολό (όχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία κιόλας) όσον αφορά τη σχέση του με τις δυο εταιρίες. Ευκαιρία για end-of-the-line προσφορές για τη σειρά JSX όταν αλλάξει όνομα; :P :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση