pacoman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Δεν είπε κανείς ότι είναι ο καλύτερος ο Αζναβούρ. Υπάρχει πάντως μια εκτέλεση τού La Boheme,που τραγουδούν μαζί με τον Μπρέιλ ζωντανά.Με διφωνίες,λαθάκια και πολλή ψυχή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μπρέιλ ωχριά μπροστά του,τουλάχιστον εκεί. moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Ελάτε ρε παιδιά. Το γαλλικό τραγούδι δεν έχει καλύτερους και χειρότερους. Είναι μια ομάδα μόνο του. Τι να πει τότε και ο Γκενσμπουρ. Ο καλυτεροχειρότερος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Υπάρχει πάντως μια εκτέλεση τού La Boheme,που τραγουδούν μαζί με τον Μπρέιλ ζωντανά.Με διφωνίες,λαθάκια και πολλή ψυχή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μπρέιλ ωχριά μπροστά του,τουλάχιστον εκεί. Να επανορθώσω.Το hier encore είναι... ;) http://www.youtube.com/watch?v=T8SMfC2f6ao moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Πάντως το Monaco είναι τρελλή ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. All times super-classic, σού στέλνει απ' τα ηχεία αύρες που μυρίζουν θάλασσα λέμε... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ti μου θύμησες τώρα.... Το πρωτοάκουσα με τον πατέρα μου όταν είχαμε πάει στο μονακό με μηχανή.Ωραίες εποχές :)Είναι όντως κομματάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ti μου θύμησες τώρα.... Το πρωτοάκουσα με τον πατέρα μου όταν είχαμε πάει στο μονακό με μηχανή.Ωραίες εποχές :)Είναι όντως κομματάρα. Εγώ εκεί "έστρωσα" το Leon μου..... έκανα τον φιδίσιο δρόμο της Ιταλικής Ριβιέρα..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Του Αζναβούρ βέβαια, αλλά εδώ ερμηνευμένο άψογα από τον Mark Almond. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση