ziggy440 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Όντως το 5.1.1 περιλαμβάνει και τα win7... Σε φίλο μου πάντως με win7 ,κόλλαγε κατά το φόρτωμα...ίσως δεν είχε βάλει το τελευταίο update... Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως. Κάπως θα την βρω την άκρη ;) www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Coolalekos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Checkαρε και αυτό... http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Μια οφ τοπικ απορια μου ειναι το πως 8α μπορεσεις να χρησιμοποιησεις ολο αυτο το πραμα.Ειναι πολλα τα GB Θαναση.Οπως κ το motherboard που διαλεξες ειναι απο αλλο πλανητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Επειδή από αυτό ζω, αλλά ταυτόχρονα δεν είμαι κομπιουτεράς αλλά μουσικός, θέλω ένα καινούργιο εργαλείο να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς tweeks, και απλά να ξεχνάω ότι υπάρχει...Χρησιμοποιώ όπως είπα βαριές sampledbased libraries οι οποίες θα ζόριζαν ένα συμβατικό καλό PC. Ξέρω ότι ίσως υπερβάλλω αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι όλη μου την ημέρα με το τί και πώς του υπολογιστή. Στο studio A όπου και κάνω τα recordings, είμαι μια χαρά με ένα διπύρηνο διετίας με 4 gb ram ,αλλά εκεί έχω πάρα πάρα πολλά hardware περιφερειακά και χρησιμοποιώ μονο UAD για plugins... www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 από Windows, τα μόνα που το βλέπουν είναι τα 64bit Win7, εκ των οποίων μόνο οι εκδόσεις Premium (16GB max), Professional, Εnterprise και Ultimate (192GB max). Αυτό ήταν λάθος μιας και σχολίασα μόνο τα 7. Συγγνώμη. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Checkαρε και αυτό... http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx Αυτά με τα virtual adress space limitations δεν τα πολυκαταλαβαίνω... www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziggy440 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Αυτό ήταν λάθος μιας και σχολίασα μόνο τα 7. Συγγνώμη. οκ ευχαριστώ :) www.onlinerecording.org forever changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση