Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μια χαρά , αλλά δεν μου έκανε τόσο Whitesnake style... Μου θύμισε λίγο Bryan Adams σε ορισμένα σημεία- και κάποια άλλα πράγματα. Πολύ καλός. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pozerihm Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Ομορφα πραγματα... 8) ΠΟλυ ομορφα πραγματα ;) Τι χρησιμοποιεις για τον ηχο σου αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chainsling Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εύγε! Πολύ όμορφο αυτο που άκουσα! Όλα μου άρεσαν στην κιθάρα, αλλά μου έκαναν εντύπωση τα bends :D :D :D Πολύ καλός παίχτης και πολύ καλός ήχος :) Remember...relativity... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris_sg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Ωραιο! Μπραβο! Μπορουμε να εχουμε και εμεις το φανταστικο backing track?? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μήπως να κάναμε ένα Hard Rock jam 2 και να αναλάμβανε ο Mr.Playloud τη διοργάνωση...? (ή όποιος φίλος έχει την δυνατότητα αυτή). ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Ομορφα πραγματα... 8) ΠΟλυ ομορφα πραγματα ;) Τι χρησιμοποιεις για τον ηχο σου αν επιτρεπεται? Αν θυμαμαι καλά από άλλο clip του gregg, παίζει με κάποιο patch του vai από amplitube αλλά ας το επιβεβαιώσει καλύτερα ο ίδιος. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Εναν προς εναν! :) Ωραιο! Μπραβο! Μπορουμε να εχουμε και εμεις το φανταστικο backing track?? :) Ειναι το παρακατω βιντεακι στο youtube Αν θυμαμαι καλά από άλλο clip του gregg, παίζει με κάποιο patch του vai από amplitube αλλά ας το επιβεβαιώσει καλύτερα ο ίδιος. Ναι, ειναι το passion and warfare απο το amplitube 2. Απλα εχω πειραξει το delay :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Σούπερ...με γύρισες πίσω στο...γυμνάσιο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Τέλειος Gregg άψογος ήχος και πάνω απ' όλα συναίσθημα :) Πάρε και απο μένα δύο solo ετσι στα γρήγορα μόνο στα ρεφρέν 8) Τέλειo Backing track!!!!! (ο ήχος είναι απο φωτογραφική μηχανή για αυτό και άθλιος) ;D ;D ;D [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=f4w_zdJk_sA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Σούπερ...με γύρισες πίσω στο...γυμνάσιο :) Thanks pascal! να'σαι καλα! Τέλειος Gregg άψογος ήχος και πάνω απ' όλα συναίσθημα :) Πάρε και απο μένα δύο solo ετσι στα γρήγορα μόνο στα ρεφρέν 8) Τέλειo Backing track!!!!! (ο ήχος είναι απο φωτογραφική μηχανή για αυτό και άθλιος) ;D ;D ;D [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=f4w_zdJk_sA Ωραιος! καποια στιγμη χαθηκε ο ηχος; ειχες χαμηλα το volume; Μπραβο παντως, πολυ καλο! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση