yannis37 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 θα κάνω μια αγορά απο musicstore.de και όσοι πιστοι προσέλθετε για να γλιτώσουμε τα μεταφορικά. η δική μου αγορά είναι 72€ αν για κάποιο λόγο θέλει να κάνει άλλος την αγορά ας το πει για να γράψω τι ακριβώς θέλω εγώ. Μόνο από Αθήνα. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 105€ η παραγγελεία μου. έλα....να μην πληρώνουμε μεταφορικά. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 αν εισαι απο αθηνα θελω εγω κατι ψιλο πραγματακια! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 129€ στο καλάθι. 171€ to buy HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δεν με βλέπω να μπορώ να περιμένω άλλο. Μάλλον την Δευτέρα θα φύγει η παραγγελία (πάρτε κατι καλοι μου ανθρωποι) Αν κάποιος θέλει να του φέρω κάτι ας ποστάρει το λινκ με το προιον και το τηλ του σε pm. Γιαυτους που έχουν έστω και μια συναλλαγή στο φόρουμ δεν θέλω λεφτά πριν. όταν έρθουν με το καλό με πληρώνετε. επαναλαμβάνω μόνο για Αθήνα. μέχρι στιγμής 1) yannis37 2) funky bassman HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Γιάννη περίμενε και τον Alejandro ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 οκ 1) yannis37 2) funky bassman 3) BigAlejandro HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OK???Σου έστειλα π.μ ;) Ηταν να παραγγειλω με τον Alejandro αλλα δεν προλαβα.... Είμαι μέσα.. seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 οκ 1) yannis37 2) funky bassman 3) BigAlejandro 4) spiros69 στα 243 ειμαστε. επομενη ενημερωση ποσου οταν φτασουμε τα 300 και φυγει. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 ΕΚΛΕΙΣΕ. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση