gangster Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Πιο φτηνά απ' ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη οι Johnson; Μ' αρέσει! :D Μόνο που πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να βάλω πάνω τον Jazz του Seymour Duncan, χωρίς να χρειαστώ μαθήματα ταχυδακτυλουργικής! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Εγω ρε παιδιά που έπαιξα με μια Johnson(strat style) πριν κανα 2 χρόνια δε θυμάμαι να μου έκανε κάτι εντύπωση παρα μόνο το όνομα που μου θύμισε τα Johnson & Johnson :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, προσωπικα αναφερομαι στα ακριβοτερα (280-500 ευρω) σκαφη της Johnson που ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ & oχι στις bolt on που ειναι κινεζικες (& δεν τις εχω δοκιμασει) :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 τις bolt on δεν τις ανεφερα ως καλες.δεν εχω παιξει αλλωστε με καμια απο αυτες.απλα εδωσα μια ενδεικτικη τιμη γι αυτες για να ξερουμε που κυμαινομαστε. αν και τα σκαφη κατα μεσο ορο απ οτι βλεπω και γω ειναι στις τιμες που αναφερει ο SF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 αυτο δεν ειναι το ακριβες αντιγραφο της 335?? JP-ESS-S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Ε... δεν είναι και 100% πιστό αντίγραφο... Αν εξαιρέσεις το Headstock που είναι λογικό να διαφέρει, η Johnson έχει πιο χοντρά f-holes και επίσης πιο μυτερά "κέρατα" :D:D:D Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν με μια γρήγορη ματιά... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 δεν εννοουσα εννοουσα. σε σχεση με το μοντελο που εδωσε ο sf. ειπε βεβαια οτι φερνει πιο πολυ σε 355 αλλα ειχα καταλαβει μονο ηχητικα :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Πλάκα πλάκα πάντως η johnson (η μαύρη δεν είναι ?) μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 ναι η μαυρη ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 και πιθανοτατα να ειναι και καλυτερη απτην gibson αν κρινω απο προσφατη εμπειρια μου με μια 335 προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση