Προς το περιεχόμενο

DV247 vs. Thomann - sequel no...?

takisffff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό με τις συσκευασίες-ρημάδια από τον Thomann μου έχει συμβεί στις τελευταίες 2-3 παραγγελίες. Και παλιότερα είχε συμβεί 1-2 φορές, αλλά τώρα η συχνότητα αρχίζει και γίνεται ανησυχητική.

Από το DV έχω παραγγείλει 3 φορές, και τις 3 τα πακέτα έφτασαν σε εξαιρετική κατάσταση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι, νομίζω μετά που καθιέρωσαν την δωρεάν αποστολή άνω των 300€, στέλνουν ΟΔΙΚΩΣ κάποια πιο βαριά πράγματα, με αποτέλεσμα να καθυστερούν αρκετά (και να βλέπεις στο tracking, "τώρα το πακέτο σου είναι στη Γαλλία... τώρα είναι στη Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βουλγαρία...όλες οι φυλές"  ::))

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τα ΕΛΤΑ  δεν κανουν αποστολή στο σπίτι μεγάλων πακέτων αλλά τα παραλαμβάνεις από το κατάστημα ΕΛΤΑ πως είναι δυνατόν να λέει κάποιος οτι το άφησαν σε πολυκατοικία???  Αν έρθει με ταχυμεταφορές ελτά πάλι ζητάνε ταυτότητα και υπογραφή οτι παρελήφθη σε καλή κατάσταση μήν ακούω παπάτζες ρε παιδιά χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες αυτές από το 1999 θα μας τρελάνετε ????

Σε περίπτωση που αμφισβητείς τα γραφόμενά μου, σου υπενθυμίζω: εγώ είπα πως το άφησαν σε πολυκατοικία. Επίσης, πως ηταν μια εντελώς άσχετη με τη δικιά μου (όχι μόνο δεν είχε το ίδιο νούμερο αλλά ούτε τρία κοινά γράμματα). Επίσης, πως υπέγραψε κάποιος άσχετος αντί εμού στην άσχετη εκείνη διεύθυνση - οι υπάλληλοι δεν του πήραν ΟΥΤΕ ΚΑΝ το επώνυμο αλλά το μικρό του. Επίσης, πως το πακέτο βρέθηκε τυχαία μετά από δυο βδομάδες όχι από τις έρευνες του Ντιβή ή της εταιρίας, αλλά από κάποιον που το βρήκε και φιλοτιμήθηκε να έρθει να μου το παραδώσει ο ίδιος. Επίσης, αν διάβαζες προσεκτικά το προηγούμενό μου ποστ (ή το άλλο 4-5 μήνες πριν), θα έβλεπες πως δεν είπα πουθενά πως ήταν ΕΛΤΑ αλλά η βελγική UPS. To οποίο το κάνει ακόμη χειρότερο γιατί είναι μια πολυεθνική που χρυσοπληρώνεται και την περιμένεις να είναι foolproof και με επαγγελματισμό 110%. Που δεν είχαν σε καμία περίπτωση.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

τα βαριά αντικέιμενα έρχονται με νταλίκες οικονομικά για αυτούς όντως αφου γυρίσουν την μισή Ευρώπη. !!!

Η βελγική UPS έχει σύγουρα σύνδεσμο στην Ελλάδα κάποια μικρή η μεγάλη Courier δεν τα φέρνουν οι Βέλγοι στο σπίτι μας ... αναζήτησε τον Ελληνικό σύνδεσμο εδώ για παράπονα... επειδή ψάχνουν τον φθηνότερο στις αποστολές προφανώς κατά διαστήματα δοκιμάζουν κάποιους αντιεπαγγελματίες που τους έδωσαν φτηνή προσφορά χωρίς να έχουν υποδομή για τόσο φόρτο παραγγελιών σε τόσο μεγάλα μαγαζιά .

ίσως έπεσες σε φάση που άλλαζαν και πειραματιζόταν με κάποιον καινούριο γιατι οι μεγάλες κούριερ σύνδεσμοι ελλάδας FEDEX,SPEEDEX,UPS,ΤΝΤ δεν κάνουν τέτοια λάθη .

www.analogdesignaudio.com

γιατι οι μεγάλες κούριερ σύνδεσμοι ελλάδας FEDEX,SPEEDEX,UPS,ΤΝΤ δεν κάνουν τέτοια λάθη .

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολύ καλό!!!

Αν όπως λες για 11 χρόνια δεν είχες παρόμοια εμπειρία με τον bloody τότε σου συνηστώ να μη χάσεις την επόμενη κλήρωση του τζόκερ  ;)

Eιδικά η Speedex μαζί με την ACS έχουν φάει τρελό θάψιμο (και στο παρόν φόρουμ από αξιοπρεπείς συνφορουμίτες). Προσωπικά έχω διαπιστώσει το μαύρο χάλι της Speedex φτάνοντας στο τσακ να χάσω πράγματα αξίας και παίζοντας το ρόλο του ντετέκτιβ ψάχνοντας να τα βρω (αντί για την ίδια την Speedex), αλλά αρκετά παλιά, οπότε δεν έχω να προσθέσω προσωπικά κάτι παραπάνω για αυτήν.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

speedex έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ ΤΝΤ ,και fedex και ειναι αψογες παω πάσο :)

www.analogdesignaudio.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου