Προς το περιεχόμενο

Bass Neck σε Strat Body. Κανείς που ξέρει;

audiokostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

..Το περιμενα...

Αυτος αν παιξει σε σκυλαδικο,

ειναι ικανος να πεταξει το "Γυφτολουλουδο"

στα πρωτα τραπεζια πιστα,μαζι με τις γαρδενιες... ;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ερώτηση: γιατί δεν αλλάζεις απλά το σχήμα του headstock αν είναι αυτό που σε χαλάει;  Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο στο δικό σου και τι αποτελέσματα έχει, αλλά γνωστός τεχνίτης της αθήνας αναφέρει στην σελίδα του την αλλάγη σχήματος σαν μια υπηρεσία που προσφέρει.

Ο καρντάσης είχε δίκιο.

Οπως μου διεμήνυσαν ειδήμονες, γίνεται.

Οχι εύκολα αλλά σαφέστατα γίνεται.

Η πλάκα είναι οτι ο Αμερικάνος κατασκευαστής που μιλήσαμε, μου έστειλε τα καινούρια μοντέλα (pro production) και από το 2010 αλλάζει το headstock σε Fenderιζέ.

Η τιμή για αλλαγή με το καινούριο που μου πρότεινε ήταν ψιλολογική αλλά θέλει το παλιό πίσω.

Βάλε και τα μεταφορικά να το στείλω (δεν έχω ιδέα πόσο), να μου το στείλει (ε κανα 30άρι δεν θα θέλει), plus Τελώνες και Φαρισαίους και κάπου ψιλοσκαλώνω και σκέφτομαι όπως είπε ο καρντάσης να αλλάξω απλώς το headstock.

Decisions, decisions ...........

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

H μετατροπή headstock (ειδικά από Epi σε Gibby) είναι κάτι στάνταρ πλέον. Το μόνο θέμα είναι οτι λογικά θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιο χρώμα πάνω στο headstock για να μη φαίνεται το mod. Δεν ξέρω πως είναι το headstock σου.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Το μόνο θέμα είναι οτι λογικά θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιο χρώμα πάνω στο headstock για να μη φαίνεται το mod.

Δεν είναι απαραίτητο, υπάρχει λύση ώστε να φαίνεται όλο ξύλο (το δικό του ξύλο). Μόνο που κοστίζει 10 μπύρες!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εννοείς να βάλει (δεν τολμώ να το πω) φλούδα kaplamas wood?  :D

Όχι βέβαια...αυτά είναι για ερασιτέχνες!!!! ;D ;D

Μιλάω να φαίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το παλιό του ξύλο...αλλά επίτρεψέ μου να μην αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα χάσω τις μπύρες...

Με τον Audiokostas πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ακόμα μου χρωστάει την αφίσα με τις υπογραφές από το live...

Αφού ο σκοπός είναι ευγενής (τσάμπα μπύρες) το βουλώνω πάραυτα  ;D

Αχ αυτά τα headstocks τι μας κάνουνε!

Δεν ξέρω πως είναι το headstock σου.

Επισυνάπτω.....

O Kaplamas δεν είναι απαραίτητος

Δεν είναι απαραίτητο, υπάρχει λύση ώστε να φαίνεται όλο ξύλο (το δικό του ξύλο). Μόνο που κοστίζει 10 μπύρες!

Φύλαξε τις μπύρες να μεθύσεις τον Γιώργη μπας και δεν καταλάβει τι καζούρα του κανες με την τελε που τον έμπλεξες. Αφού κάθεται και σ' ακούει όμως, καλά να πάθει.

Αλλά όταν πάω να τον παρηγορήσω (έλα μωρέ, δεν είναι άσχημη, assymetry is beauty, μη φοβάσαι, ο γραφίτης ακούγεται καλύτερα μετά από 200 χρόνια κλπ), μου λες και το μυστικό  ;D

Landing_headstock.JPG.602b3a89a32869901119433bec9330b3.JPG

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Φύλαξε τις μπύρες να μεθύσεις τον Γιώργη μπας και δεν καταλάβει τι καζούρα του κανες με την τελε που τον έμπλεξες. Αφού κάθεται και σ' ακούει όμως, καλά να πάθει.

O Georges είναι μεγάλο αγόρι, μπορεί να κρίνει μόνο του και μακάρι να ξέραμε όσα ξέρει.

Εσύ πρόσεχε μην βρεθείς με κανένα γραφιτένιο μπράτσο και δεν ξέρεις που να κρυφτείς μετά.(Αφού ξέρεις ότι ο γραφίτης είναι "κολλητικός"...άμα παίξεις μία φορά, θέλεις μετά συνέχεια ;D)

Άσε που με το μπράτσο σου μου έβαλες ιδέες (για headless)...θα στις πώ την επόμενη φορά... ;)

Επισυνάπτω.....

Χμ, μου ξέφυγε ότι είναι 2+2 και όχι 4 in a row τα κλειδιά. Αν κατάλαβα καλά θες να το κάνεις 4 in a row μαζί με την αλλαγή του σχήματος? Τότε δεν νομίζω οτι είναι εφικτό το mod που λέμε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου