gregg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδες Εδω ειναι ενας αυτοσχεδιασμος πανω σε ενα αξιολογο τρακ που εφτιαξε ενας πιτσιρικας στο youtube... http://www.youtube.com/watch?v=9yh0VwN58h4 Θα χαρω για ακομη μια φορα να ακουσω τα σχολια σας για το παιξιμο, τον ηχο ,τη μιξη κλπ... :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΜΕΓΑΛΕ !!! Ο ηχος σου τα σπαει.Με τι τον βγαζεις?(Πεταλι)? ??? Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Σ'ευχαριστω φιλε μου και καλως ηρθες στο φορουμ. Ο ηχος ειναι απο το amplitube (vst με ενισχυτες και εφφε κιθαρας), δεν ειναι πεταλι. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Οκ φιλε μου σε ευχαριστω.Συνεχισε ετσι!! Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίο παίξιμο... και ωραίο το delay...ίσως αν δεν ήταν συνέχεια on, να μου άρεσε ακόμη περισσότερο... νομίζω με κούρασε λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Καταπληκτικος ηχος φιλε μου.Μπορεις να μου στειλεις το preset η εστω να μου πεις τα settings σου? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστω παιδια! Φιλε Νικο το preset ειναι το passion and warfare(amplitube 2, complete rigs->lead/hi gain), απλα εχω προσθεσει delay. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 ωραιος ηχος ωραιο παιξιμο. ερωτησεις τι κιθαρα ειναι. πως τραβας το βιντεο?ακους το back track και ηχογραφεις ενω τραβας βιντεο και απλα βαζεις την ηχογραφηση στο βιντεο?παιζεις και τραβας με web καμερα και τραβας με μικροφωνο?Για πες και εμας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 thanks! Η κιθαρα ειναι μια φεντερ στρατ japan. Σχετικα με το βιντεο εχει γινει με τον πρωτο τροπο που ανεφερες. Δλδ ηχογραφεις και τραβας και μετα τα ενωνεις. Γινεται ευκολα και ομορφα με το movie maker των windows. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλο παιξιμο και ηχος Γρηγορη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση