Evilnye Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Πιθανόν. Αλλά αντιλαμβάνεσαι πως ισχύει αυτό που είπα :) Και αυτό που σημείωσες το ανέφερα συγκεκριμένα στην περίπτωση του Χέντριξ. Δε θα μ ακούσεις να λέω φοβερός κιθαρίστας ή τρομερή η επίδρασή του ή τι αλλαγές έφερε στην κιθάρα κ το πως παίζετε σήμερα. Δε ξέρω απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, αλλά ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Αντίθετα προσωπικά μην έχοντας βαθιές καλλιτεχνικές γνώσεις, προχωρώ σε αφορισμούς του στυλ "προσωπικά θεωρώ τον Warhol μια μεγάλη μούφα". Με αυτή τη λογική, τότε εδώ μέσα δεν θα έπρεπε να μιλάει κανένας για Tele εδώ μέσα παρά μόνο ο Superfunk... Θέλω να πώ ότι σε ένα forum, που γίνεται (μία πολιτισμένη) συζήτηση όλοι έχουν χώρο. Αυτοί που δεν έχουν απόλυτη προσωπική άποψη, έχουν ένα μεγαλύτερο κίνητρο να μάθουν περισσότερα από τους πιό γνώστες... Μετά από αυτό, είμαι σίγουρος ότι η περίεργη Εύη θα το ψάξει παραπάνω Βεβαίως και μπορείς να πείς ότι "προσωπικά θεωρώ τον Warhol μια μεγάλη μούφα" και κάποιος άλλος να σου δείξει γιατί πιστεύει ότι δεν είναι Για τον Pollock το παλεύω Εδώ, δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας...μην παλεύεις τζάμπα, πέρνα στον επόμενο ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Μετά από αυτό, είμαι σίγουρος ότι η περίεργη Εύη θα το ψάξει παραπάνω Είναι κ αυτός όπως και πάρα πολλοί άλλοι (θα γελάσετε αν σας πω τα κενά σε κλασσικούρες που έχω) στην λίστα που πρέπει να δω κάποια στιγμή πιο εκτεταμένα. Αλλά τόσα πολλά, τόσος λίγος χρόνος, και πολλή η χρονική απαίτηση για την αφομοίωση όλων. Και εν τέλει δε μ αρέσει να ψυχαναγκάζομαι όλα τα ακούς κάποτε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 όλα τα ακούς κάποτε :D με μόνο 5 ευρώ στην είσοδο.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 με μόνο 5 ευρώ στην είσοδο.... Κ μερικά τζάμπα στην πλατεία, ή σε μια γωνιά στο δρόμο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaisilis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 @vaisilis αχαχα εισαι πολυ τραγικος ! ;D τραβα κουρδισου πρωτα και μετα τα ξαναλεμε :-* http://www.youtube.com/user/psofoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Το βίντεο που παίζει το Wild Thing και καίει την κιθάρα προδιαθέτει για μια γρήγορη απάντηση. Η απάντηση γίνεται λίγο πιο δύσκολη αν σκεφτούμε ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι της πρώτης του συναυλίας στην Αμερική. Επειδή ήδη θα έχετε μαντέψει την τοποθέτησή μου, νομίζω ότι για να εκτιμήσεις το Ηendrix πρέπει να ακούσεις και τα καλά του live. Οι 3 δίσκοι που έβγαλε όσο ζούσε είναι πολύ καλοί βεβαια (και ένα σημείο που παραγνωρίζεται είναι ο εκπληκτικός τρόπος που τραγουδάει ο Hendrix), αλλά οι καλές ζωντανές εκτελέσεις είναι άλλο πράγμα. Επίσης τρομερή αντύπωση μου κάνει που όποιος πάει να παίξει hendrix βγαίνει σε σχέση με το πρωτότυπο τρομερά "σφιγμένος", ενώ ο hendrix έπαιζε, εφτιαχνε τον ενισχυτή, κανιζε, μίλαγε με τις γκόμενες, τραγούδαγε και δεν έπαιζε ποτέ 2 μέτρα ίδια... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 οντως ο warhol ειναι μουφα ... :P αλλα οταν παιζω κιθαρα , αθελα μου κατι μου βγαινει απο hendrix , και σιγουρα δεν τον εχω μελετησει. παντως στο θεμα ενδυσης του ...δεν μου βγαινει τιποτα ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 παντως στο θεμα ενδυσης του ...δεν μου βγαινει τιποτα ;D Δεν καίς καμμιά κιθάρα?...ίσως αυτή με τις υγρασίες...να μπείς στο κλίμα βρε αδελφέ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση