liakos Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 META THN ΑΓΩΡΑ ΤΟΥ DS-1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ METAL ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ 1)ΒΟSS-MT-2 2)DANELECTRO-BLACK PAISLEY 3)HUQHES & HETTNER-WARP FACTORY 4)PROCO-YOUDIRTYRAT AKOYΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ [/url] Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Warp factor δαγκωτό.Είναι πολύ "κακό" πετάλι ειδικά για nu-metalικές και drop-D φάσεις :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Warp factor δαγκωτό.Είναι πολύ "κακό" πετάλι ειδικά για nu-metalικές και drop-D φάσεις :wink: Είναι το μόνο που έχω ακούσει απ' αυτά που ρωτάς. Μου άρεσε πολύ που είχε παχύ και γεμάτο ήχο. Καμία σχέση με το "τζιιτζίκι" metal master της digitech, που υποτίθεται ότι είναι καλό πετάλι, αλλά ακουγόταν τελείως μα τελείως ψεύτικο... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 αυτο που εχω να προτεινω εγω ειναι το metal master - digitech...κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι κατα 98% αυτο που εψαχνα , παρεα βεβαιως με το bb2! ωραια πραγματα!!! π ο λ υ ωραια πραγματα!!!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει και το καινούριο μπέρινγκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 Mια ειναι η λυση...... Korg "Hyper distotion" (αναλογικο ειναι) Οτι πιο καφρικο και με "στρογγυλο" ηχο μπορεις να βρεις...... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 Για τα δικά μου γούστα το Rat είναι κορυφή, για metal όμως όχι. Δοκίμασε το Uber Metal της Line 6 - έχει αρκετούς ήχους και μια ρύθμιση gate που βοηθάει πολύ τα 'κοφτά' metal ακόρντα. Ότι και να διαλέξεις θα πρέπει να το δοκιμάσεις την κιθάρα σου (βασικό!) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2005 tech21 gt2 καρφωτο... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση