gskar Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σε όλους. Είναι το πρώτο μου post στο noiz. Δεν ξέρω αν ασχολούνται πολλοί με την fingerstyle ακουστική στην Ελλάδα, πάντως είναι η μεγάλη μου αγάπη. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θέλω να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα στο forum, ειδικά για fingerstyle, κουρδίσματα κλπ. Το κομμάτι είναι δικό όπως και πολλά άλλα του ίδιου ύφους που έχω ανεβάσει στο youtube. Είναι στο παράξενο κούρδισμα EAC#F#BE, με την αγαπημένη μου χειροποίητη Labis. Ελπίζω να σας αρέσει! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραιο παιξιμο . πρεπει να ειναι μεγαλη επιρροη ο andy mckee Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλως ηρθες! Εξαιρετικο video! Πολυ ωραιο παιξιμο και συνθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο σου φιλε.Καλως ορισες στο σπιτικο του νοιζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Άξιοοοοοοοοοος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραίο κομμάτι κι εσύ παιχταράς. Καλώς ήρθες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου είχα καιρό να ακούσω Μουσική, και έχεις καθε δικιο αυτή η κιθάρα να είναι η αγαπημένη σου. Πάντα τέτοια.. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Welcome φίλε ...Πολύ ωραίο παίξιμο και κιθάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το καλωσόρισμα. Γιώργος http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραιο παιξιμο . πρεπει να ειναι μεγαλη επιρροη ο andy mckee Θα έλεγα ότι περισσότερο επηρεάστηκα από τον φίλο του τον Antoine Dufour. Πάντως και οι δύο είναι καταπληκτικοί και έχουν ανεβάσει την ακουστική πολύ ψηλά. Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι το κομμάτι Drifting του Mckee έχει περίπου 28.000.000 θεάσεις στο youtube και εδώ (όχι στο noiz, γενικά στην Ελλάδα μιλάω) οι περισσότεροι δεν τον ξέρουν καν.Τι να πεις... http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση