morello Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 παιδια εχω παρει αυτη την καρτα εδω και 3 μερες και προσπαθω να τη σεταρω αλλα τπτ...τα output ta exo φτιαξει και δουλευον ολα κομπλε το θεμα ειναι δεν μπορω να φτιαξω τα inputs(χρησιμοποιω μονο τα line in και δεν περνω σημα απο κανενα...εχω δοκιμασει κιθαρα με προενισχυτη,pc mic )...oποιος ξερει κατι ας βοηθησει εχω απελπιστει...software and drivers δεν φταινε καθως εχω τους καινουριους και την εχω δοκιμασει σε 3 pc μεχρι τωρα οποτε ειναι θεμα ρυθμισεων σιγουρα...ευχαριστω... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 τελικα βρηκα μια ακρη και εφτιαξα τα inputs στο cubase τωρα προσπαθω να το φτιαξω να εχω και monitor... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2005 τελικα εφτιαξα και το μονιτορ οποτε no problem... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση