gkourelis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα! Έχω ένα σώμα SRV χωρίς hardware. Ξέρει κανείς αν μπορώ να του βάλω γέφυρα με tremolo για δεξιόχειρες (κανονικά έχει lefty) χωρίς επιπλέον τρύπες ή χρειάζεται mod? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 τιποτα δεν χρειαζεται κατευθειαν βιδωνει μια χαρα και το ενα και το αλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά έτσι ήξερα κι εγώ. Ήθελα όμως να πάρω μια γέφυρα για δεξιόχειρες απ' το ebay (το ίδιο μαγαζί που πήρα και το σώμα) και μου έστειλε ο τύπος mail λέγοντάς μου πως... you will have to modify the guitar body for a rightly tremolo... και με έβαλε σε σκέψεις. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Λαθος. το routing ειναι διαφορετικο για Lefty. Θα πρεπει να "σκαψεις" το σωμα για να δεχτει "κανονικο" tremolo. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourelis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Thanks!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 ριξε μια ματια κατα warmoth.com μερια για του λογου το αληθες... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Brutus Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Λαθος. το routing ειναι διαφορετικο για Lefty. Θα πρεπει να "σκαψεις" το σωμα για να δεχτει "κανονικο" tremolo. ++1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα ! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση