Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν λογικά όσοι παίζετε σε κιθάρες με floyd rose θα έχετε παρατηρήσει ότι τα σηκώματα έχουν τα προβληματάκια τους.Τί εννοώ?Όταν σηκώνουμε τη χορδή σε τέτοιες γέφυρες σηκώνεται και η γέφυρα καθιστώντας έτσι όλες τις υπόλοιπες χορδές ξεκούρδιστες για όση ώρα η χορδή είναι σηκωμένη.Το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο όταν χρησιμοποιούμε βαριά set χορδών(χωρίς να αλλάζει το κούρδισμα εννοείται).Υπάρχει λύση στο πρόβλημα? Ή απλά κάθε φορά που θα πρέπει να παιχτεί,και κυρίως ηχογραφηθεί,μια φράση με σηκώματα θα πρέπει να ξεχνάμε το floyd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Μολις χθες εκοψα ενα κομματι ξυλο το κοτσαρησα και την εκανα σταθερη την Jackson μου...τερμα τα προβληματα...συνεχεια in tune ;)... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Μολις χθες εκοψα ενα κομματι ξυλο το κοτσαρησα και την εκανα σταθερη την Jackson μου...τερμα τα προβληματα...συνεχεια in tune ;)... Sorry αλλά εμένα πρέπει πρώτα να μου κόψει κάποιος το χέρι και μετά το τρέμολο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Sorry αλλά εμένα πρέπει πρώτα να μου κόψει κάποιος το χέρι και μετά το τρέμολο... 8) +1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 +1 -1000 www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 -1000 +1001 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα Για να ειμαι ειλικρινης πρωτη φορα το ακουω. Μηπως δεν ειναι σεταρισμενη η κιθαρα σου καλα? Μηπως να βαλεις κανα ελατηριο παραπανω και να ξανασεταρεις? Μηπως να παρεις αυτο? : http://joe.emenaker.com/TremStabilizers/ESP.html .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Ή απλά κάθε φορά που θα πρέπει να παιχτεί,και κυρίως ηχογραφηθεί,μια φράση με σηκώματα θα πρέπει να ξεχνάμε το floyd ? Εγω παλι γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο? Εγω οταν παιζω αλλα και οταν ηχογραφω και σηκωνω αβερτα γιατι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημμα? Μαλλον κατι αλλο πρεπει να παιζει. Εγω παντως δεν μπορω κιθαρα χωρις τρεμολο.sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Conception Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να πάρει κάποιος κιθάρα με τρέμολο και να της κάνει "πατέντες" για να γίνει σταθερή η γέφυρα και να μην πάρει κιθάρα με σταθερή γέφυρα; ??? Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παλι γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο? Εγω οταν παιζω αλλα και οταν ηχογραφω και σηκωνω αβερτα γιατι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημμα? Μαλλον κατι αλλο πρεπει να παιζει. Εγω παντως δεν μπορω κιθαρα χωρις τρεμολο.sorry. μπορει να εχεις "σφιχτο/α" το τρεμολο/τα ελατηρια και η διαφορα να μην ειναι αισθητη παντως σε κιθαρα με φλοϋντ σιγουρα γινεται αυτο που ειπε ο φιλοσοφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση