JollyJokker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 μα δεν είναι μόνο η αίσθηση και το παίξιμο. Αν προσπαθήσεις να δεις το βάψιμο ειδικά στα bindings... τι να πω. τρελό πασάλημα. binding υπάρχει αλλά έχει πασαλήψει και την ταστιέρα, έχει κάτσει πάνω στο χρώμα το ίδιο... έλεος. η ανηψιά μου που είναι 5 πιο ευθείες γραμμές τραβάει με ένα πινέλο στο χέρι. Παιδιά... κάποιες εταιρείες βασίζονται στην ποιότητα για την εξέλιξή τους. Άλλες στο Marketing. Κατ'εμέ, η Schecter ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Από την στιγμή που φτιάχνεις το "όργανο των ονείρων σου" δεν έχεις σκοπό να το πουλήσεις....τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου άποψη... δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο αν καταλήξει να είναι όντως των ονείρων σου... άλλο τι περιμένεις και άλλο τι καταλήγει στα χερια σου... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Όλες οι εταιρείες είναι πάνω κάτω έτσι πλέον....Θεωρώ καλύτερη και πιο ισοροπημένη τη jackson. ;) By the way Jolly Joker όλα καλά με τη washburn? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 χαχα! έλα ρε συ, δεν πρόσεξα πως είσαι εσύ! μια χαρά αλλά ζαχαρώνω μία Kramer 620 και παίζει να την δώσω! lol θα δείξει... by the way, και της Washburn το finishing δεν ήταν πολύ καλό στο binding... :P 8) Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλά κάνεις ρε ;-) Εγώ εδώ κάνω αλλαγή gear! Θα πάρω εναν peavey Valveking 112 ;D ;D ;D έβαλα seymour duncan invader στην jackson μου και σκοτώνει στην κυριολεξία το οργανάκι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 έβαλα seymour duncan invader στην jackson μου και σκοτώνει στην κυριολεξία το οργανάκι :D το ιδιο ακριβως εκανα κι εγω στην RR3 μου και πιστευω οτι δυσκολα θα βρεις πιο γκαζωμενη κιθαρα... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα και με το digitech rp 50 που παίζω μου ακούγεται και εκεί ωραία με τα ακουστικά!!!!!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Cι Schecter είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω αγγίξει ποτέ από άποψη finishing σε τάστα, bindings, χρώμα, δέσιμο κτλ. Και όταν η συζήτηση εμπεριέχει κομμάτια όπως Charvel δεν καταλαβαίνω σε τι μπορουν να συγκριθουν οι Schecter. οι Schecter είναι μετριοκακές κιθάρες που το μόνο που έχουν είναι fancy inlays και design σε συνδυασμό με EMGs για να προσελκύουν τις μικρές ηλικίες. Λοιπόν εγώ έχω μία schecter hellraiser και το binding είναι μία χαρά και ούτε φαίνεται κάποιο πασάλειμα σε όλη την κατασκευή γενικά. Για πες μου τώρα, ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο? http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_h1001_emg_bk.htm http://www.thomann.de/gr/schecter_diamondc1_hellraiser_blk.htm Στην ltd πληρώνεις παραπάνω το όνομα, και δεν έχει κιόλας τους splitting μαγνήτες που χει πάνω η schecter. Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν η gibson έβγαζε strats σαν την hellraiser θα ταν!! ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομιζω οτι εχει να λεει το σπλιταρισμα σε κατι.Η μια εταιρια επελεξε να βαλει 81/85 και η αλλη 81/89. Με το ιδιο σκεπτικο η μια εχει binding και η αλλη οχι ;D Η schecter με τις Ltd ειναι διαφορετικα οργανα. Οι Ltd εχουν λεπτα μανικια ενω oi schecter αντρικα. Ειναι θεμα τι βολευει των καθενα. Προσωπικα σαν ποιοτητα θα διαλεγα την Ltd αλλα σαν μανικι προτιμω schecter. Edit: απο προσωπικη εμπειρια παλι, δεν θα παραγγελνα ποτε μα ποτε schecter.Δηλαδη ειναι απο τα οργανα που θα ηθελα πρωτα να το δω οτι ειναι ενταξει και μετα να το παρω, γιατι μου εχει τυχει να ψαχνω στο ιδιο μαγαζι αναμεσα σε ιδιες schecter για να βρω μια χωρις ελατωμα .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Και μένα μ'αρέσουν πολύ οι ltd αλλά τις θεωρώ λίγο υπερτιμημένες, όπως και τις dean ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση