zampination Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 σορυ μαγκες!!! να κ η barchetta!!! http://www.youtube.com/watch?v=W224evVeNd0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 ακυρο το τελευταιο!!! νομιζα πως δεν το εμφανιζε το βιντεο πριν!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Aυτες οι DBZ κάνουν και Kameha και είναι ευγενική προσφορά του Son-Goku... ;D ;D ;D Είναι λίγο άσχημη αυτη η barchetta η μου φαίνεται; never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickkk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Είναι λίγο άσχημη αυτη η barchetta η μου φαίνεται; Νομίζω πως εχει άσχημο Headstock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω για σας μαγκες! εγω την επαιξα live κ εμεινα καταπληκτος απο τα παντα!! απο φινιρισμα κ playability μεχρι γκαζια κ μελωδικα τα παντα μου φανηκαν απιστευτα για τα 700πλeura που κοστιζει(αυτη χωρις fr εχει τοσο). κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα να την αγορασω μονο κ μονο που εχει τα αρχικα του dean zelinski!! κ τα δικα μου αρχικα επισης! Δημήτρης Ζαμπάκας!! ενας ακομα λογος που με ελκυει το κιθαρονι αυτο! τωρα το αν ειναι ασχημη η οχι ειναι πρωσωπικο γουστο του καθενος εννοειται. για μενα ειναι ονειρο η κιθαρα!!! κ το γεγονος που ο ιδιος ο Dean παρατησε τις dean guitars που ιδρυσε ο ιδιος για τον λογο οτι η εταιρεια ειχε παραμελησει την ποιοτητα που εκεινος ηθελε, κ ιδρυσε την dbz ωστε να φτιαχνει ποιοτηκες κιθαρες με κανει να εμπιστευομαι την ολη φαση ακομη περισσοτερο. σε mail που εστειλα στην dbz σχετικα με καποιες αποριες που ειχα, περασε καμια βδομαδα κ δεν μου απαντησε κανεις. κ σκαει mail απο τον ιδιο τον dean να με ρωταει αν σου απαντησε κανεις η οχι. κ εκανα τις ερωτησεις που ηθελα στον ιδιο τελικα κ με κατατοπισε πληρως για τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα παιδια... τι κανετε ??? ενδιαφερομαι να παρω μια κιθαρα καλη...γενικα εχω ψαξει και σε αλλα θρεντ και βλεπω οτι καποιοες κιθαρες τις οποιες ειχα στο μυαλο μου ως κορυφαιες ( esp , ας πουμε ) τελικα ισως δεν ειναι και τοσο κορυφαιες βασει των αποψεων καποιων συμφορουμιτων. Εχεις καταλαβει δηλαδη ετσι γενικα και αοριστα οτι ΟΛΕΣ οι ESP δεν ειναι τοσο κορυφαιες? Ποιος το εγραψε αυτο? Και στην τελικη εισαι ετοιμος να διαθεσεις ενα μεγαλο ποσο βασει αποψεων τριτων προσωπων? Αν σε ενδιαφερει η δικη μου αποψη κρινοντας τα specs που εχεις στα μυαλο σου, ειναι σα να φωτογραφιζεις την ESP Horizon (ναι για μενα οι ESP δεν ειναι μουφα...). Επισης πολυ καλη ειναι και η Diablo Pro που αναφερθηκε. Με ''αντρικο'' βεβαια μπρατσο. Οτι και να σου πουμε εμεις ομως να πας να το δοκιμασεις ΕΣΥ. ;) ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχεις καταλαβει δηλαδη ετσι γενικα και αοριστα οτι ΟΛΕΣ οι ESP δεν ειναι τοσο κορυφαιες? Ποιος το εγραψε αυτο? Και στην τελικη εισαι ετοιμος να διαθεσεις ενα μεγαλο ποσο βασει αποψεων τριτων προσωπων? Αν σε ενδιαφερει η δικη μου αποψη κρινοντας τα specs που εχεις στα μυαλο σου, ειναι σα να φωτογραφιζεις την ESP Horizon (ναι για μενα οι ESP δεν ειναι μουφα...). Επισης πολυ καλη ειναι και η Diablo Pro που αναφερθηκε. Με ''αντρικο'' βεβαια μπρατσο. Οτι και να σου πουμε εμεις ομως να πας να το δοκιμασεις ΕΣΥ. ;) ;) ναι το ξερω οτι φωτογραφιζω την horizon και για να πω την αληθεια απο ενα θρεντ υποκεινουμενο απο αυτην την κιθαρα σκεφτηκα να ρωτησω καποια πραγματα... γιατι εγω θεωρουσα οτι οι esp ειναι κορυφαιες κιθαρες... ομως σε καποια θρεντ εδω εσα διαβασα που ελεγαν καποιοι οτι ``ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙς 1700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ESP`` και ετσι γκρεμιστηκε τοπ καστρο που ειχα στο μυαλο μου... και λεω αν ειναι και οι esp υπερτιμημενες τοτε πειτε μου ποιεσ ειναι value for money. καταλαβατε ??? οσων αφορα την τελευταια σου ποροταση... ναι βεβαια... ετσι θα γινει αυτο εννοειται απλα πριν παω να δομκιμασω σας ρωταω ωστε να μου πειτε μερικες μαρκες... ας πουμε εγω δεν ηξερα αυτες τις μαρκεσ που μου εχετε πει μεχρι τωρα(framus-dbz). βεβαια αυτες τις κιθαρες αντε να τις βρεις στην αγορα... και κατι αλλο... αυτη η DBZ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗς ΕΙΝΑΙ ??? ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... αντε και ιαπωνικο....αν προκειται για καποια αξιολογη ibanez... ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tubarao Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 φιλε Αρη καταλαβα ακριβως τι χρειαζεσαι. τσιμπα αυτη την κιθαρα http://www.thomann.de/gr/ibanez_js20th_silver_surfer.htm εχει και ωραιο ονομα και ωραιο χεντστοκ κλπ.Νομιζω ειναι ο,τι ακριβως ζητας... παρε ενα τετοιο χεντ http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_triple_rectifer.htm συνδιασε το με αυτες τις δυο καμπινες http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_rectifier_4x12_std_gitarrenbox.htm http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_rectifier4x12std.htm Νομιζω πως με αυτα τα 4 κανεις ενα πολυ καλο σετ για μεταλοπυξλαξ ηχους για σπιτι. Ασχολεισου λιγο με αυτα και αργοτερα αν θες κατι καλυτερο να βγαλεις και καμμια προβα (ισως...) ξαναρωτα. ;D ;D Α! μην ξεχασεις να παρεις καλωδια ε. It can only be attributable to human error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 λες ???? δεν ξερω απο ποιοτητα τι λενε αυτα που εστειλες... ;D ;D ;Dκανουν για εμενα αυτα ??? που παιζω κυριως μεσα στο σπιτι αντε που και που κανα λαιβ και καμια προβα... η μηπως ειναι πολυ φτηνιαρικα... ξεριες σκεφτομαι μην τα παρω δεν τα παιζω και αναγκαστω να τα χαρισω σε κανα φιλο απο εδω απο το φορουμ... καποιον βεβαια πολυ κολλητο μου... οχι οτι και οτι... ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΧΘΕς ΓΙΑ ΤΙΣ BCRICH ????? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 λες ???? δεν ξερω απο ποιοτητα τι λενε αυτα που εστειλες... ;D ;D ;Dκανουν για εμενα αυτα ??? που παιζω κυριως μεσα στο σπιτι αντε που και που κανα λαιβ και καμια προβα... η μηπως ειναι πολυ φτηνιαρικα... ξεριες σκεφτομαι μην τα παρω δεν τα παιζω και αναγκαστω να τα χαρισω σε κανα φιλο απο εδω απο το φορουμ... καποιον βεβαια πολυ κολλητο μου... οχι οτι και οτι... ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΧΘΕς ΓΙΑ ΤΙΣ BCRICH ????? Εγώ παίζω μπάσο φίλος οπότε και να μου την χάριζες σκόνη θα έπιανε...2-3 φορές την εβδομάδα ακουμπάω κιθάρα...(και αν) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση