Προς το περιεχόμενο

επιλογη κιθαρας

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι λίγο.. ;) ;)Πρέπει να βρήκες καλή δουλειά πάντως για να χεις τόσες κιθάρες να θες mesa boogie και να θες και καινούργια κιθάρα και σε πείσει και το rp1000.Είσαι απο τους τυχερους σε τέτοιους  καιρους....Εστω όπως και να χει η προταση μου παραμένει η ίδια.Αυτη που σου είπα είναι στην ουσια η παλια classic(χωρις τα σχέδια στην ταστιέρα) η οποια δεν ειναι στο 2010 καταλογο είναι κιθαραρα και θα είσαι κομπλε.

never compromise tone for features....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγω τωρα εφαγα φλας. ???...τι ενοεις οτι μια κιθαρα δεν βολευει για χρηση στο σπιτι?....δηλαδη για τι αλλη χρηση βολευει και για που....δεν μπορει να μην σου καθεται καμια απο αυτες που εχεις και να θες να παρει και αλλη....μηπως δεν σου κατσει και η ακριβη που θα παρεις και μετα θελεις αλλα?....σε κοβω ολιγον μπερδεμενο ;D

εννοω ας πουμε οτι η rr3 δεν μπορεις να παιξεις καθιστος για παραδειγμα... η επιφων δεν βγαζει τα γκαζια που θελω παντα... αλλωτε μου ειναι αρκετα αλλωτε λιγα κτλ.

παντως μπερδεμενος ειμαι σιγουρα...εν τω μεταξυ η επιφων με χαλαει που γραφει επιφων...

εν τω μεταξυ η επιφων με χαλαει που γραφει επιφων...

Το κολημα με το τι γραφει η κιθαρα δεν σου κρυβω οτι το εχω και εγω....και λογω του κοληματος αυτου δεν εχω παρει ποτε κιθαρα κατω απο 1700€....μπορει να ειμαι χαζος και να πεταω τα λεφτα μου τζαμπα κατα αλλους οι οποιοι θεωρουν οτι θα επερνα εξισου καλη κιθαρα με 1000€...εγω δεν το νομιζω μιας και οτι δοκιμασα φθηνο δεν μου καθοταν με τιποτα βρε παιδι μου....ισως να ειμαι προκατελημενος με τα φθηνα και τα βλεπω ολα στραβα...δεν ξερω.

εγω παντως σου προτεινω να δοκιμασεις κ μια dbz. οπως αυτην για παραδειγμα, την barchetta eminent. την δοκιμασα κ την εχω ερωτευτει πραγματικα. κ εχει φινιρισμα κ ομορφια αξεπεραστη! emg, original floyd rose γκαζια!

http://www.warpdrivemusic.com/images/ben/DBZ/71002a.jpg

ισως να ειμαι προκατελημενος με τα φθηνα και τα βλεπω ολα στραβα...δεν ξερω.

μάλλον, αφού:

Το κολημα με το τι γραφει η κιθαρα δεν σου κρυβω οτι το εχω και εγω....

ωραια η barcheta αλλα θα ηθελα να αποφυγω τους emg θα επιθυμουσα μαλλον κατι στο κλασσικο σετ της ντανκαν . για τις prs τι λετε ? ειναι κορυφαιες ?

ωραια η barcheta αλλα θα ηθελα να αποφυγω τους emg θα επιθυμουσα μαλλον κατι στο κλασσικο σετ της ντανκαν . για τις prs τι λετε ? ειναι κορυφαιες ?

Τώρα τι να σου πω... Κορυφαίες είναι οι κιθάρες που στο headstock γράφουν Ibanez...

LA ROJΑ ARMADA

φιλος gdevelek τουλαχιστον δεν ταλαιπωριεμαι οταν ψωνιζω ;D......οοοοοοταν τα εχω τα φραγκα.....παω τα σκαω....παιρνω το ακριβο το οργανακι μου.....και κοιμαμαι ησυχος :)....χωρις να γυριζει στο μυαλο μου το value for money το οποιο παιδια δεν το χωνεψα ποτε για οτιδηποτε πραγμα μιλαμε.....ενταξει δεν μου τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια αλλα κανω υπομονη οσο χρειαστει για να μαζεψω κα να παρω αυτο που πραγματικα θελω.

Οπως καταλαβατε ειμαι η χαρα του μαγαζατορα ;D ;D

Μια μικρή παρένθεση στο θέμα ακριβά-φθηνά κλπ. Μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε Γερμανία, και ένα "φθηνό" όργανο (600-800) στοιχίζει ουσιαστικά ένα μέσο εργατικό μηνιάτικο, και δεν είναι πολλοί που μπορούν ή διατίθενται να το διαθέσουν, όπως επίσης είναι άλλοι τόσοι που δεν το παίρνουν καν.

Παρεμπιπτόντως, είμαι ο μόνος που νομίζει πως οι κιθάρες του Zelinksy είναι λίγο... over the top?  ;D

Τώρα τι να σου πω... Κορυφαίες είναι οι κιθάρες που στο headstock γράφουν Ibanez...

Έλεος κι εσύ!!!  :P

Βρε Άρη, εφόσον προφανώς ΔΕΝ ξέρεις τι θέλεις, γιατί δεν το ψάχνεις ΜΟΝΟΣ σου το θέμα? Πας απ'τις schecter στις ibanez κι από 'κεί στις PRS και σε οτιδήποτε ενδιάμεσα! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (σχεδόν) καλοσεταρισμένη κιθάρα και να πάρεις, αν σου κάθεται ΕΣΕΝΑ θα'ναι κορυφαία, εμείς μπορούμε να σου προτείνουμε πολλά και διάφορα, αλλά εσύ ο ίδιος δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις.

Ψάξε στο internet, βγες και μια βόλτα στα μαγαζιά και δοκίμασε όσες περισσότερες κιθάρες και μπορείς, μάζεψε κάποια εμπειρία, ζύγισε τις επιλογές σου και μετά κατέληξε κάπου. Γιατί μέχρι στιγμής δεν μου περνάς πως πας να κάνεις μια συνειδητή αγορά παρά μόνο μια αγορά υποκινούμενη από plain simple G.A.S.

εγω παντως θα κανω μια τελευταια αποπειρα να σε ψησω για την barchetta! ;D

http://www.youtube.com/watch?v=W224evVeNd0

κ χωρις να κρινετε εμφανιση κτλ στην παρακατω κιθαρα, που κ αυτην ειναι dbz, προχωρηστε το παρακατω βιντεο στο 2 λεπτο κ ακουστε clean setting σε αυτο το τερας!

http://www.youtube.com/watch?v=m9WQUsssIOk

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου