ReCoC Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω? :? Μου βγάζει κατευθείαν τα αποτελέσματα Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mercury Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω? :? Μου βγάζει κατευθείαν τα αποτελέσματα Φαίνεται πως θα έχεις ήδη ψηφίσει κάποια άλλη φορά και το έχεις ξεχάσει...ή κάποιος άλλος ψήφισε με το account σου :) By the way, Γιάννης, πληκτράς, τραγουδιστής και μαθητευόμενος συνθέτης :D Γειά σε όλους!! 24 hours per day, 24 beers per case...Coincidence? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω? :? Μου βγάζει κατευθείαν τα αποτελέσματα Φαίνεται πως θα έχεις ήδη ψηφίσει κάποια άλλη φορά και το έχεις ξεχάσει...ή κάποιος άλλος ψήφισε με το account σου :) By the way' date=' Γιάννης, πληκτράς, τραγουδιστής και μαθητευόμενος συνθέτης :D Γειά σε όλους!![/quote'] fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω? :? Μου βγάζει κατευθείαν τα αποτελέσματα Φαίνεται πως θα έχεις ήδη ψηφίσει κάποια άλλη φορά και το έχεις ξεχάσει...ή κάποιος άλλος ψήφισε με το account σου :) By the way' date=' Γιάννης, πληκτράς, τραγουδιστής και μαθητευόμενος συνθέτης :D Γειά σε όλους!![/quote'] fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Καλημερα μουσικοφιλοι,φιλοι μου!!!! Παντως παιζει πολυ κιθαρα και πολυ πληκτρο προς το παρων ε?Χαμος!!!Εγω ειμαι,και καλα,κρουστοβασανιστης!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyslord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Καλησπερα κι από μένα Ξεκίνησα πιάνο στα 6, έφτασα ανωτέρα στα 15-16 και θεωρητικα εφτασα μεχρι αρμονια και σταματησα την κλασσικη.Επειτα εκανα λιγο jazz (μου εδωσε το εναυσμα ο Κοντραφουρης).Απο εκει και περα μπηκα και στο χωρο των synth και μελετουσα μονος μεχρι τα 22 που ειμαι τωρα.Παιζω jazz σε piano bar στο ρεθυμνο σπουδαζοντας παραλληλα μουσικη τεχνολογια. σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Igore Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Γειά σας κ απο 'μένα.. εγώ ξεκίνησα με κλασική απο το δημοτικό. 3η νομίζω... και παιδεύομαι με τις ανωτέρες τώρα είμαι 20.. Τα ψιλοπαράτησα για κάποιο διάστημα για την ηλ, κιθάρα και μπάντες.. Μετά ακολούθησαν studios ηχογραφίσεις και συνθέσεις και έπρεπε να διαλέξω πολλούς δρόμους...! Επίσης ασχολούμαι και μαθαίνω οτι μουσικό πρόγραμμα παιρνάει απο τα χέρια μου...απο Cubase μέχρι το Reason το magix και το FL... ktl. ktl. Τώρα προσπαθώ να τελειώνω με το πτυχίο κλασικής και το πτυχίο αρμονίας.. κάνω συνθέσης ηλεκτρονικής και ροκ κυρίως μουσικής. Παίζω σε 2 μπάντες 1 έντεχνη και 1 Hard rock... Προσπαθώ να περνάω καλά και στα άκρα.. γιατί η ζωή είναι rock.. (Θέλω βοήθεια σχετικά με αγορά νέας ηλ. κιθάρας και εξοπλισμού γιατί απ'οτι φαίνεται στν Ελλαδίτσα μας ψιλοκλέβουν)! Καλημέρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ΣΑς ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D :D :D :D :D :D 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ΣΑς ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D :D :D :D :D :D 8) Για σώπα ρε... Τε λε ρε; www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση