LiftMeUp Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Κιθάρα... ηλεκτρική!... Τί άλλο? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Και εμένα με λένε Γιάννη και εγώ είμαι καλά (προς το παρόν). Η μικρή αναδρομή ξεκινάει στο Γυμνάσιο όπου με ένα φίλο ανακαλύπταμε το ακούειν μουσική και παίζειν κιθάρα. Η πρώτη μου όμως επαφή με το συγκεκριμένο όργανο επήλθε μόνο όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο και έκανα να ξανανοίξω βιβλίο για ένα περίπου χρόνο (αχ! τι εποχές). Έκτοτε ασχολούμαι (χωρίς θεωρητική γνώση μουσικής) μόνος μου (ή με παρέα) με ακουστική / ηλεκτακουστική, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο (σχετικά νέο απόκτημα), πλήκτρα (μόνο με το δεξί χέρι-ίσα για πλάτες στα τραγούδια μου :lol: ) και ντραμς από bfd. Τα τελευταία χρόνια -και λόγω του ότι δύσκολοι καιροί να βρεθείς με παιδιά να παίξεις- έχω κολλήσει το μικρόβιο της σύνθεσης στο Sonar, αλλά με ελάχιστες γνώσεις σε θέματα παραγωγής mastering, effects κλπ. Δυστυχώς, ο χρόνος μου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είναι πολύς, οπότε αναλώνομαι περισσότερο στην δημιουργία της ΙΔΕΑΣ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του forum που γνωρίζουν 5 πράγματα και μάς ενημερώνουν κι εμάς. Αυτά προς το παρόν. Keep on bluesing Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warriorfemme Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 alli ego de paizo peirazei? :D ttp://metalfighters.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Το τελευταιο 6μηνο περιπου drums και κιθαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Το τελευταιο 6μηνο περιπου drums και κιθαρα... fix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaefros Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Κιθάρες όλες σχεδον, φυσαρμόνικα, πληκτρα-πιάνο, μπλιμπλικια, πετάλια, επεξεργαστές ήχου, προενισχύσεις και τελικούς, παρτιτούρες(γεμιζω συνθέτοντας), βαράω το μπασο και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να βγάλει εύκολα ήχο(μικρά κρουστά, φλογέρες, ασανσέρ, samplers, κουτιά καφέ κ.λ.π.) Είναι όντως πολύ δύσκολο να διαλέξει κανής μια κατηγορία αλλά γι'αυτό και γράφουμε στο forum. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 κιθαριστας μετριος προς το καλο αλλα με παρα πολυ ορεξη πορωση αγαπη για μουσικη 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Κιθαρίστας κυρίως(κλασσική-ακουστική και ηλεκτρική) και τραγούδι... και computer-jankie(άρρωστος όμως!)! :lol: :lol: :twisted: http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Μπλιμπλικας και ψευτοπληκτρας τα θεματακια που παιζω ειναι real time αλλα μετα παιζει και editing !!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Θα προσδιοριζα τον εαυτο μου ως...Γαματο! :lol: Παιχταρας μεγαλος! χαχαχαχαχα :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση