drumer_FOTIS Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Θα αντιγράψω τον φίλο snare και θα πω και γω: Με μία λέξη=>ντράμερ 12 χρονών ξεκίνησα και τώρα είμαι 19... αρα 7 χρονάκια Μόνο μία διακοπή 2 χρόνων λόγω της 2ας και 3ης Λυκείου, και τώρα ξαναμπίκαμε δυναμικα! Όλο αυτό τον καιρό,πήγαινα σε ωδείο.!! Αλλά πραγματικά είχα πολύ καλό καθηγητή.Τώρα στόχος είναι να μάθω να διαβάζω..νότες και να προχωρίσω στη σπουδή της jazz. Τώρα από μουσική παίζω σχεδόν ό,τι παίσει στα χέρια μου.. εκτός απο τραγούδια με διπλόμποτα(!), πολύ απλά γιατι δεν έχω.Ιδιαίτερη προτίμηση στους Maiden (ρε Νικολάκι σε πίανω σιγά σιγα στο wickerman) και στους Deep Purple....αυτάαααα α!και να μην το ξεχάσω..2 live με το ωδείο όταν ημουν γυμνάσιο αλλά μπροστα σε γονεις,σε κάτι κέντρα της εθνικής οδού :lol: ,1 live στο σχολείο.. και 1 παρουσια με τον αδερφό μου στο all star fame,όπυ παίξαμε το poison του Cooper...(δε θέλω σχόλια :roll: :oops: ) P>ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2005 Και εγώ με μία λέξη: :arrow: Πλήκτρα (αρμόνιο κυρίως) Η πρώτη και παντοτινή αγάπη! :arrow: Κιθάρα Η δεύτερη αγάπη, κι αυτή παντοτινή! :arrow: Μπουζούκι Η τελευταία αγάπη και εξίσου παντοτινή με τις παραπάνω! :D Γιατί Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 εγώ είμαι ο μοναδικός που ψήφισε τραγουδιστής... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2006 Πλήκτρα, PC(κυρίως), Μπάσσο και προσφάτως φωνή (με καταστροφικά για τους τριγύρω αποτελεσματα αλλά μαθαίνω :D) Πάντως πάτησα μπλιμπλικάς. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 κιθάρα (ηλεκτρική κυρίως). όργανο (korg cx-3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Go_Forth Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Σύνθεση - Ενορχήστρωση με Music Workstations. Πλήκτρα rule! :) υτή είναι η δική μας ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Γεια χαρά σε όλους. Καινούργιος στο forum,με πολλά χρόνια αγάπης για τη μουσική, με αρκετή όρεξη ακόμα(ευτυχώς!)και κιθαρίστας. moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seelenlos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Mplimplikia rules, alla panw apo ola ta synthesizers!! :twisted: Kamenh edw, kainourgia sto forum, hr8a gia na meinw, plhktrou kata bash kai oti prokupsei genikotera! 8) Don't compromise yourself, you're all you've got! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
basstar5 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 γεια χαρα παιδια!!παλιος στο να διαβαζω καινουριος στο να γραφω!! και μπασο για παντα!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Λοιπόν ας πω και γω τα δικά μου. Κατ' αρχήν παίζω 15 χρόνια μπουζούκι. (καλά ντε μη βαράτε). ΔΕΝ ειμαι σκυλάς αν και το έχω κάνει και αυτό στο παρελθόν. Μ' αρέσει να παίζω απλά καλή μουσική είτε αυτό είναι Θάνος Μικρούτσικος είτε Σωκράτης Μάλαμας είτε Απόστολος Καλδάρας είτε Παναγιώτης Τούντας. Φτάνει να μου κάνει κλικ. Τα τελευταία 6 χρόνια παίζω και σαξόφωνο (όχι τρελά πράγματα) και η μουσική που μου αρέσει από την ξένη δισκογραφία είναι η blues (John Lee Hooker, Muddy Waters κτλ). Πέρσι αγόρασα και ένα ούτι όπου το γρατσουνάω και παίζω κανα παραδοσιακό και κανα σμυρνέικο. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα όμως είναι η ηχοληψία και με αυτό θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά (αυτό σπυδάζω). Τώρα πως τα μπέρδεψα μεταξύ τους... Δεν ξέρω :P εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση