Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μπασσάκι ... ...κιθαρίτσα, λίγα πληκτράκια και το ψήνω και εγώ για ντραμς. Προτείνω να ξεκινήσεις από ντραμάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 έχω και ένα φίλο που παίζει σαξοφωνάκι και το σκέφτομαι και αυτό κάποια στιγμή. παλιά είχα και δυο πικάπ και ένα μιχτάκο και έκανα μαλακιούλες. γενικά πολύ μουσικούλα. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Είμαι ερασιτέχνης στιχουργός, 35 ετών ,με λένε Γεωργία και τραγουδώ πολύ πολύ λίγο...Πολύ χαίρομαι που προστέθηκα στην τόσο ζωντανή παρέα σας!Α, ναι...κι έχετε και αρκετά πειραχτήρια ;D ;D ;D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2009 έχω και ένα φίλο που παίζει σαξοφωνάκι και το σκέφτομαι και αυτό κάποια στιγμή. παλιά είχα και δυο πικάπ και ένα μιχτάκο και έκανα μαλακιούλες. γενικά πολύ μουσικούλα. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Ooooρε,σαλια!! ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Εγώ παίζω 6 χρόνια μπασάκι, ελάχιστα κιθάρα και πρόσφατα άρχισα και σαξόφωνο. Επηρεασμένος απο Marcus Miller και Victor Wooten. :D Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά κι από μένα. Παίζω κιθάρα καμιά 30ρια χρόνια, με κάποια διαλείμματα και πάντα ερασιτεχνικά, γι’ αυτό και ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου "μουσικό". Γράφω τραγούδια που κι αυτά μένουν σε στενό κύκλο. Ακούω μουσική σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκα κι όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτή την αρρώστια και τον εθισμό. ;D Καλώς σας βρήκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 τι ακριβος ειναι το Μπλι-μπλικάς? Ευχαριστω Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Αρκεί να διαβάσεις την πρωτη σελίδα του θέματος που θέλεις να συμμετάσχεις, για να πάρεις απάντηση. http://www.noiz.gr/index.php?topic=425.0 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2010 Α!Ευχαριστω Yameth ! Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση