Andy B Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε ολους !!! Καθαροαιμος μπασιστας και εννοω οτι απο παντα μονο μπασσο εδω και 12 χρονια. I GO LOW!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xtikio Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Γειά χαρά. ότι είπε ο αποπάνω αλλά τα χρόνια κάντετα 8 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terrestial-63 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2009 Ξεκίνησα μέ Tuba καί διάφορα Βlockflote καί σταμάτησα τά πάντα ( από μουσική ) τουλάχιστον γιά 10 χρόνια. Εδώ καί 6 χρόνια περίπου άρχισα πάλι μέ ηλεκτρον. υπολογιστές , synths καί samplers καί κάνω ( ..μέ τούς όποιους οικονομικούς περιορισμούς ) ότι θέλω στή σύνθεση, αδιαφορώντας γιά φόρμες καί νόμους ( ...λέμε τώρα! ) :) ??? moogmodularV2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Να πω κ εγώ τα δικά μου... Μπάσο τα τελευταία 4 όμορφα χρόνια που βρήκα την υγειά μου κ το νόημα... Σε παιδική ηλικία αρκετά χρόνια βιολί (7) που ποτέ δεν πολυαγάπησα, ενώ στα φοιτητικά μου λίγο πιάνο για δυο τρία χρόνια επειδή μπορούσα να κάνω τζάμπα κ πήγαινα με παρέα, το οποίο και ποτέ δε διάβασα ιδιαίτερα. Απ' του χρόνου μου φαίνεται θα βάλω τίποτα φωνητικά στο ρεπερτόριο και φλερτάρω επικίνδυνα και με ντραμς. Κινδυνεύω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akis Vintzilaios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Geia sas treloi kai palavoi mousikofiloi mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paizw se ena group en onomati TRAP kai psaxnoume pliktra amesa paizoume dika mas kommatia sta agglika kai diaskeves kanoume live emfaniseis kai to kunigame diskografika exoume diko mas studio diaskeves pou paizoume gia na katalavete to styl einai: placebo, radiohead, muse, depeche mode, starsailor, archive, coldplay, robbie williams, kai polla alla tou idiou styl Epikoinwniste mazi mou sto 6944603855 THNX EVERYBODY.......... Keep on rockin', popin', metallin', classicin', and whatever your soul keeps u alive!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ διαβασε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0 & ποσταρε την αγγελια σου στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ.. WELCOME.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 πιανιστας ειμαι καταδικασμενος να παιζει και πληκτρα... α εχω και μαστερ στην ηχοληπτικη καταστροφολογια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gdrummer Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Καλως σας βρήκα . Παίζω κρουστά(τουμπερλέκι, νταούλι ,drums +τλπα) ,αρμόνιο, και κλασική κιθάρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 All of the above ;D Α, και κάνω καταπληκτικό μουσακά! RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μπασσάκι και ξερό ψωμί εδώ και δυο χρονάκια. διάβασμα θεωρίας και ξενύχτια πάνω από βιβλία. είδωλο τον παστόριους. παίζω ακόμα κιθαρίτσα, λίγα πληκτράκια και το ψήνω και εγώ για ντραμς. αυτά. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση