ninja Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Είμαι Πληκτράς παιδιά με όλη την σημασία των πλήκτρων (πιάνο, ακκορντεόν, synth) και με τη .........βούλα που λένε!!!!! ;) Α! κι όπως είπε και ο΄παραπάνω φίλος, έχω πτυχίο Φούγκας , πιάνου και ξεκινάω σε λίγο τη σύνθεση. (Πω πω ψώνια στο noiz!!!!!!! ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Εγω κοροιδευω τον κοσμο... Τους λεω οτι ειμαι μπασιστας. Υπαρχουν και τρεις φιλοι που το εχουν πιστεψει και εχουμε κανει και συγκροτημα ;D Βρε συ Prog13, και εγώ το ίδιο πίστευα εδώ και χρόνια. Μέχρι που κατάλαβα ότι και τα άλλα κ..οπαιδα το ίδιο κάνανε με εμένα. Mass illusion..... Για αυτό τα πήρα και το χόντρυνα το παιχνίδι. Τώρα τους λέω ότι είμαι και τραγουδιστής...... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Ωχ!! Λες να με κοροιδευουν τοσο καιρο? :o Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Λοιπον ειμαι πληκτρας κατα 70% αυτοδιδακτος. Παιζω και λιγο κιθαρα αλλα και μπασσο και ειμαι και συνθετης. Επανηλθα στην ενεργο δραση μετα απο χρονια απουσια and now i am ready to rock again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avakas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Πρέπει να είχα ψηφίσει μπιμπλικάς παλιότερα, παίζει να είχα ψηφίσει και κιθαρίστας ή ακόμα και ντράμερ (!!!) αλλα πρέπει να την είχα ψωνίσει! Ήταν τοτε που είχα αγοράσει δυο μπαγκέτες και πριν τις φάω βάραγα μια κατσαρόλα... Πλέον δεν είμαι παρά ένας ταπεινός μουσικοσυνθέτης! Θέλει κανείς κανα τραγούδι; 20 ευρώ η ώρα... αλλα να θυμάστε κατεβάζω ιδέες πολύ αργά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inertiacreep Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Να'μαι κι εγώ ;D Ευθαρσώς δηλώνω μπασίστας (σκουριασμένος μεν αλλά πρόσφατα επανήλθα στην ενεργό δράση) αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα... Αν και τραγουδώ περισσότερα χρόνια απ'οτι παίζω μπάσο...χμμμ.... ::) Carvin LB40 > MXR M80+ > Line6 LD HD400 > Fender Rumble 410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2008 Ενας φίλος ντράμερ έλεγε μια μέρα σε πάρεα εγώ είμε δερματολόγος και το παιδί απέναντη λογιστής(Δηλ πληκτράς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ADO15 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2008 Νομιζω οτι αυτό είναι το thread που συστηνόμαστε σωστά? Γεια σας λοιπόν :) με λενε Δημήτρη ειμαι ο αδερφός του fleamail παρακολουθώ το Forum αρκετά θα έλεγα. Παιζω και γω το κατι της οχι που θα ξεφευγα ;D απο τον αδερφό μου χεχε. Με τον Παρι ξεκινήσαμε καπως παράλληλα, βεβαια εγω αρκετα μικρος τοτε πολλά δεν τα έπιανα αλλα μάθαινα στην πορεία. NIRVANA και ξερό ψωμί κλασσικά και ειμαι υπερήφανος γιατί με τον Παρι φάγαμε πολυ δεικτισμο στα σχολειά μας και στους κύκλους μας. Ο Παρις οχι τοσο γιατι η γενιά του ήταν κάπως του ρευματος αλλα εγω υπέφερα με σκυλαδες και λαϊκό ποπ(χωρίς παρεξήγηση). Παντα θαύμαζα τον αδερφό μου για την προσπάθεια που έκανε γιατι στην Σέρρες ήμασταν κάπως μειονότητα ,είμαστε δηλαδή ακόμα πιστεύω, όσοι ασχολούμασταν-στε με ξένη μουσική ο Παρις θα σας εχει πει ιστορίες με μπάτσους σε Live φακελώματα κλπ κλπ. Εγω βέβαια ασχολούμαι με κατι εντελώς διαφορετικό απο τον αδερφό μου δηλώνω λάτρης της αυτοκίνησης ιδιαιτέρως της κλασσικής :) με κορυφή ενδιαφέροντος το γνωστό σε ολους σας Austin Mini. Στα περι μουσικής δεν μπορω να δηλώσω ροκας φανκ κλπ εχω πολλα ακούσματα και ανάλογα με τα κέφια αλλα κραταω ακομα την punk-rock χρεια με την οποια μεγάλωσα με μοναδική εξαίρεση τα σκυλάδικα και τα λαϊκό ποπ(οχι αλλο καρβουνο please). Παίζω κιθάρα, μπάσο και εχει κάνα χρονο που ξεκίνησα δειλα να βαράω τα τυμπανα του αδερφού μου(κρυφά πάντα :P ;D). Καλως σας βρήκα και τα λέμε μέσα ;) Sex drugs and Mini Pickups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Καλώς ήρθες Δημήτρη! Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε, έστω και διαδικτυακά, τον Fleamail junior... ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Καλώς ήρθες κι από μένα Δημήτρη! Με τον αδερφό που έχεις, βλέπω εγγυημένη την πορεία προς το GAS και τα επακόλουθά του. Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας από μας! ;D Welcome και πάλι... :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση