Προς το περιεχόμενο

Συνθέτουν οι ντράμμερς?

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αγαπητέ Νέστορα μη κάνετε σαν πικραμένος δε μας ακούει, δε μας θέλει κανείς. Δε σας τιμά ;)

Ωραίο το κλιπάκι, να τον ακούτε τον ντράμερ κάτι ξέρει :D

Πλάκα πλάκα ® είναι όντως η μόνη ορίτζιναλ σύνθεση; Καλά τα λέει ο Μάραθος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα πλάκα ® είναι όντως η μόνη ορίτζιναλ σύνθεση; Καλά τα λέει ο Μάραθος;

Noμίζω, ότι έχει άλλο ένα πρωτότυπο, που το έπαιζε σε νηπιαγωγεία και τον κοροϊδευε ο Audiokostas, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό θέμα ήταν...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Πάντως εγώ ξέρω ότι οι τελευταίες λέξεις ενός ντράμερ πριν φύγει από το συγκρότημα είναι: "Έφερα κι ένα τραγουδάκι που έγραψα..."

;D ;D ;D

Shoot him again. His soul is still dancing...

αρκετα καλο για ντραμερ γιατι ως γνωστον οι ντραμερς δεν ειναι μουσικοι αλλα οι καλυτεροι φιλοι των μουσικών. παντως οτι έβαλε το χερι του ο Βαγγέλης Μπουλουχτσής βγάζει ματί!

Τωρα, περα απο τη γνωστη πλακα για τους drummers, εγω θεωρω οτι ο καλος drummer πραγματικα συνθετει(εννοω στο ρυθμο)  και οχι μονο συνθετει αλλα και ... "τραγουδαει" παιζοντας!  Και βεβαιως (ισως το σημαντικοτερο) ...εμπνεει τους υπολοιπους!  Βεβαια δυστυχως  αυτα, τις περισσοτερες φορες, ειναι "ψιλα γραμματα" για καποιους...(drummer και μη!) ;)

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Ειναι παραλλαγη στο father of night.Κλεφτεςςςςςςςςςςςς ;D ;D ;D

Τουλαχιστον σε μενα, πολυ το θυμισε.

Για αρχη παντως καλο ειναι.

Ελπιζω να υπαρχει και συνεχεια.

Πρώην VARTANIS ?

Τωρα, περα απο τη γνωστη πλακα για τους drummers, εγω θεωρω οτι ο καλος drummer πραγματικα συνθετει(εννοω στο ρυθμο)  και οχι μονο συνθετει αλλα και ... "τραγουδαει" παιζοντας!  Και βεβαιως (ισως το σημαντικοτερο) ...εμπνεει τους υπολοιπους!  Βεβαια δυστυχως  αυτα, τις περισσοτερες φορες, ειναι "ψιλα γραμματα" για καποιους...(drummer και μη!) ;)

+1

Και οι υπολοιποι μουσικοί παιζουν και τραγουδουν ρυθμικα αλλιως δεν γινεται.

Adam Nussbaum Τον ακουσα λαιβ προσφατα κ χεστηκα πάνω μου.Πηγαινε βολτα ολο το τριο και παιζανε κ πολλα κομματια του κ τραγουδούσε(ημουν διπλα σχετικα) και εστηνε το κομματι αφου πολλες φορες ελεγε στον κιθαριστα να αλλαξει.Νεα Υορκη,εμπειρια αλλα ο μουσικός που εχει να δώσει ετσι ειναι.Ολοι οι αλλοι προσπαθουμε απλα.....

Ωραιο το κομματι by the way

Ειναι παραλλαγη στο father of night.Κλεφτεςςςςςςςςςςςς ;D ;D ;D

Τουλαχιστον σε μενα, πολυ το θυμισε.

Τι περίεργος συνειρμός είναι αυτός. Θα μπορούσε κάλλιστα να θυμίσει ένα σωρό άλλα πράγματα, αλλά αυτό όχι.

Αγαπητέ Νέστορα μη κάνετε σαν πικραμένος δε μας ακούει, δε μας θέλει κανείς. Δε σας τιμά ;)

Μίλησα για φάν, και ο Χάρης είναι ο μόνος δηλωμένος ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου