marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 αλλά ο χρόνος, οι συνεργάτες, η βαρεμάρα, ή η οποιαδήποτε άλλη μ.....α που μας συντροφεύει δεν το έχουν κάνει εφικτό. Δυστυχώς. Αυτά παθαίνεις όταν παίζεις μόνο κιθάρα, όταν εξαρτάσαι και από άλλους παίχτες, όταν δεν έχεις Mac και Garageband... ;D ;D ;D Για τη βαρεμάρα και τη μ.....α, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...Δυστυχώς. Κρίμα όμως, το clip έχει πολύ ενδιαφέρον Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Εξαιρετικός ο συνάδελφος, και ως παίκτης και ως συνθέτης. Και ναι, συνθέτουν οι ντράμερς. Γιατί, εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; ;) Α, και θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τι λέτε για το Νέστορα και την μπάντα του. Είμαι φαν τους, και παρεξηγούμαι εύκολα! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι φαν τους, και παρεξηγούμαι εύκολα! ;D Ξύδι...τον βοηθάμε να γίνει καλύτερος γιατί μπορεί...απλά είναι τεμπέλης. Μόλις το ομολόγησε! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Μη μου λες εμένα ξύδι! ;D Εξάλλου, δεν μπορείς να βελτιώσεις τη τελειότητα! Και εγώ είμαι ιδεολογικά υπέρ της τεμπελιάς. Είναι η φυσική κλίση του ανθρώπου. Η δουλειά είναι ...παρά φύσει! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Α, και θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τι λέτε για το Νέστορα και την μπάντα του. Είμαι φαν τους, και παρεξηγούμαι εύκολα! ;D Χάρη μου είσαι ο μόνος. Thanks'. Ποιό μοντέλο της Pearl μου είχες πει ότι γουστάρεις, να σου πάρω? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Χάρη μου είσαι ο μόνος. Μα είσαι τελείως αχάριστος...τόσα καλά λόγια έγραψα για το drummer!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 4 Wheel Drive. Το καλύτερο γκρουπ του πλανήτη. Οποιοδήποτε medium-scale Alembic θέλεις εσύ.............. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Μα είσαι τελείως αχάριστος...τόσα καλά λόγια έγραψα για το drummer!!!! Στα φιλολογικά κόβεσαι, άκου ... το drummer. Πσσσσ. Την άλλη φορά να πας στο ντράμμερ για τον ρυγχοφόρο. 4 Wheel Drive. Το καλύτερο γκρουπ του πλανήτη. Οποιοδήποτε medium-scale Alembic θέλεις εσύ.............. Ένα Maya που έχει ο πεθερός μου στη Σουηδία σου κάνει?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ένα Maya που έχει ο πεθερός μου στη Σουηδία σου κάνει?. Ας είν και ρόγες ....... Φέρε ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Την άλλη φορά να πας στο ντράμμερ για τον ρυγχοφόρο. Είναι και αυτός γεωπόνος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση