ignantios Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 εξαιρετικο..............τιποτα αλλο δεν εχω να πω.....πρεπει να ειναι η καλυτερη προσωπικη δουλεια που εχω ακουσει εδω μεσα..............εξαιρετικο :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 εξαιρετικο..............τιποτα αλλο δεν εχω να πω.....πρεπει να ειναι η καλυτερη προσωπικη δουλεια που εχω ακουσει εδω μεσα..............εξαιρετικο :o Να βρε, ο άνθρωπος που έχει γούστο και καταλαβαίνει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι παραλλαγη στο father of night.Κλεφτεςςςςςςςςςςςς ;D ;D ;D Τουλαχιστον σε μενα, πολυ το θυμισε. http://www.youtube.com/watch?v=jZZlNP-CNdg&feature=related Δηλ. τι σου θύμισε? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Πλακα εχουμε.Κολλησες βλεπω. :-\ Που τετοια τυχη να ειχατε τετοια ...θεικη επνευση. :'( Το κομματι (father of night) ειναι αφταστο. 8) Τωρα για να σοβαρεψουμε και λιγο. Αν το ακουγες το κομματι καλα,στο 6.13περιπου και μετα, το θεμα του μπασου, οι παυσεις και σε καποια σημεια και η μελωδια ειναι ..σχεδον ιδια.Αυτο εννοουσα. Ενταξει, μην τρελλαθουμε κιολας. Παραλλαγη ειπα και με μεγαλη δοση χιουμορ. Τσαμπα εβαλα τοσα smile; Παντως καλα εκανες και εβαλες το βιντεο.Να μαθαινουνε και οι νεοι. Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 1)Που τετοια τυχη να ειχατε τετοια ...θεικη επνευση. :'( 2)Το κομματι (father of night) ειναι αφταστο. 8) 3)Παντως καλα εκανες και εβαλες το βιντεο.Να μαθαινουνε και οι νεοι. 4)Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια. 1)Πες το ψέματα. 2)Συμφωνώ. 3)Βεβαίως αν και 'μεις ανήκουμε στη προκεχωρημένη νεότητα. 4)Ευχαριστώ, να τα πούμε από κοντά. Καλή συνέχεια και σε σένα,γκαζοφονιά :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση