marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Αν όχι, πρέπει να πω ότι είναι θεϊκό επειδή έτσι θες;;; Πάλι είσαι εκτός θέματος...και ισχυρογνόμων. Τα 20 ευρώ τέθηκαν από την αρχή του θέματος ως ενδιαφέρον... Και επειδή ρωτάς...σου απαντάω. Εγώ, συνήθως, εάν δεν δοκιμάσω κάτι (ή ακόμα περισσότερο εάν δεν το ξέρω), αποφεύγω να εκφέρω γνώμη. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Την άποψή μου λέω... Θεωρώ ότι ένα τέτοιο VST δε θα μου χρησίμευε ΕΜΕΝΑ... Για μένα θα πω. Για τη δική μου άποψη, τη δική μου γνώμη.... Σου θυμίζω τί είχες γράψει... ;) Ξέρω γω...Ψιλοαδιάφορο με αφήνει. Έως παντελώς αδιάφορο. Για πλάκα καλό είναι. Να κάνεις την πλάκα σου με φίλους αλλά προφανώς και όχι για σοβαρή δουλεια. Προς Θεού.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 αντε για να γυρισουμε παλι στο θεμα μας εγω το κατεβασα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα εχω εμπειρια απο drum sound libraries (εχω superior drummer, addictive drums, OWD) οταν τρεξει θα σας πω νεα φιλικα και εγω ??? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 αντε για να γυρισουμε παλι στο θεμα μας εγω το κατεβασα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα εχω εμπειρια απο drum sound libraries (εχω superior drummer, addictive drums, OWD) οταν τρεξει θα σας πω νεα φιλικα και εγω ??? ;D ;D Είδες πόσο σωστός είσαι? Έτσι κάνουν οι φίλοι ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Είδες πόσο σωστός είσαι? Έτσι κάνουν οι φίλοι ;D ;D Το αγόρασες; Αν ναι πως γίνεται η φάση με το download; Σου στέλνουν κάποιο λινκ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Οκ παίδες. Όταν το δοκιμάσετε, στείλτε το και σε μένα... Ενδιαφέρομαι ύστερα απ' αυτά που άκουσα.... "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρομαι ύστερα απ' αυτά που άκουσα.... Υπάρχει και το Stormdrum της Intakt εάν ενδιαφέρεσαι.... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Το αγόρασες; Αν ναι πως γίνεται η φάση με το download; Σου στέλνουν κάποιο λινκ; Mου εστειλαν password και πρεπει να παω στη σελιδα του steven slate να κατεβασω απο εκει τα libraries.Μου εχουν στειλει αναλυτικες οδηγιες.Θελετε να τις ποσταρω εδω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Όχι οκ. Ευχαριστώ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Αγορασμένο το έχω και εγώ το full πακέτο (190 ευρώ το είχα παρει σε προσφορά). ΠΛέον με τα ex πακέτα συμφέρει πολύ γιατί διαλέγεις τί είδος σετ θες. Εγώ όπως και κάμποσοι δίσκοι που ακούσαμε φέτος τα βρίσκω άψογα. Και τονίζω ότι μπορείς να πειράξεις αρκετά τον ήχο κι ας έχει "ετοιμα σήματα" και presets. Σίγουρα κάποιος που θελει να νιωσει παντελώς ηχολήπτης θα πάρει bfd ή κατι εντελώς dry. Τωρα για δείγματα κομματιών με τα ντραμς αυτά τσεκάρετε τα παρακάτω. Απο ερασιτέχνες είναι, με midi drumming. Παραθέτω μπαλάντα, ροκ, πανκ, διάφορα είδη.. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://nalbantov.com/masters/Reassemble_Balad_Solo.mp3 (μπαλαντα) Your browser does not support the HTML5 audio tag http://willyhetland.com/media/music/Pack%20Your%20Shit%20New.mp3 (ροκ) Your browser does not support the HTML5 audio tag http://dl.dropbox.com/u/324723/OlaLong13.mp3 (μεταλ) Your browser does not support the HTML5 audio tag http://nalbantov.com/masters/Dimi_Nalbantov_V-Day_2C.mp3 (prog rock) Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.fileden.com/files/2006/9/25/238810/AshTarrantFFAFCover.mp3 (alternative rock) Επίσης μπορείτε να ακούσετε κανονικά κομμάτια και δείγματα στο www.stevenslatedrums.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση