Προς το περιεχόμενο

Steven slate drums EX 20 δολλάρια!

tugito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Race against λέγεται.... Και εν πάση περιπτώσει, δε με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ούτε να τριγκάρω ήχους θέλω ούτε τίποτα. Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα".

Ίσως να είμαι λίγο "πίσω" αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό.

Οχι. Rise Against λέγονται και ειναι η μεγαλύτερη πανκ μπαντα στον πλανήτη αυτή την στιγμή, δεν μιλάω για τους Rage Against the machine. Τους Race Against που λες δεν τους ξέρω αλλά Σουμάχερ μου θυμίζουν.  ;D ;D

Δεν είσαι πίσω, καλά κάνεις, προσωπικά γούστα είναι, απλά όλα γύρω σου που ακους (όχι όλα αλλά τα περισσότερα πλέον) που λες ότι ειναι παραγωγάρες, είναι με τριγκαρισμένα τύμπανα, ειδικά ταμπούρο. Ε, τα steven slate είναι γνωστά για αυτό το πράμα, τα samples τους ειναι παντου.

Τιποτα παραπανω, τιποτα παρακάτω. και τα φυσικά και όλα ειναι υπέροχα. η μουσική γενικώς ειναι υπεροχη.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Race against λέγεται.... Και εν πάση περιπτώσει, δε με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ούτε να τριγκάρω ήχους θέλω ούτε τίποτα. Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα".

Ίσως να είμαι λίγο "πίσω" αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό.

Βρε φίλε Διονύση, θεωρείς λοιπόν το πρώτο σου σχόλιο εποικοδομητικό για τη διαδικασία της συζήτησης;

Προσωπικά, διαβάζοντας το πρώτο σου ποστ κατάλαβα ότι δεν εκτιμάς το συγκεκριμένο προϊόν και ότι θεωρείς ότι δεν αξίζει ούτε τα 20 δολάρια. Ενώ με το επόμενο μου έδωσες να καταλάβω ότι δεν γουστάρεις τα VST drums γενικά. Αν είχα μείνει στην πρώτη σου τοποθέτηση, λοιπόν, θα είχα την εντύπωση ότι κάποιος από το ΝΟΙΖ θεωρεί το συγκεκριμένο plugin για πέταμα.

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο, ούτε ψάχνω VST τύμπανα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έτσι; Είναι σαν να ζητάει κάποιος τη συμβουλή σου για το αν θα αγοράσει ένα Ford Focus με 10.000 ευρώ και να του πεις "Μην το πάρεις, εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για αυτό", εννοώντας όμως ότι δεν γουστάρεις γενικώς τα αυτοκίνητα!

...και για κιθαρίστες με 15$ !!! Στη φτήνια το έριξαν

http://www.audiomidi.com/AmpliTube-2-Live-No-Brainer-Deal--P12970.aspx

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Βρε φίλε Διονύση, θεωρείς λοιπόν το πρώτο σου σχόλιο εποικοδομητικό για τη διαδικασία της συζήτησης;

Προσωπικά, διαβάζοντας το πρώτο σου ποστ κατάλαβα ότι δεν εκτιμάς το συγκεκριμένο προϊόν και ότι θεωρείς ότι δεν αξίζει ούτε τα 20 δολάρια. Ενώ με το επόμενο μου έδωσες να καταλάβω ότι δεν γουστάρεις τα VST drums γενικά. Αν είχα μείνει στην πρώτη σου τοποθέτηση, λοιπόν, θα είχα την εντύπωση ότι κάποιος από το ΝΟΙΖ θεωρεί το συγκεκριμένο plugin για πέταμα.

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο, ούτε ψάχνω VST τύμπανα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έτσι; Είναι σαν να ζητάει κάποιος τη συμβουλή σου για το αν θα αγοράσει ένα Ford Focus με 10.000 ευρώ και να του πεις "Μην το πάρεις, εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για αυτό", εννοώντας όμως ότι δεν γουστάρεις γενικώς τα αυτοκίνητα!

για αυτό και εγώ πετάχτηκα και αρνήθηκα αμέσως. Δηλαδή εγώ που γνωρίζω πως τα steven slate drums είναι αν όχι τα καλύτερα από τα καλύτερα electronic drums που κυκλοφορούν, για μια στιγμή πίστεψα πως είναι άχρηστα με τον τρόπο και την σιγουριά που το είπε ο Διονύσης.

Γιατί κάποιος που δεν τυχαίνει να γνωρίζει για αυτό το πρόγραμμα να παραπληροφορηθεί?

Δεν κατηγορώ ούτε θέλω να κάνω flame. Forum είναι πολλές γνώμες θα ειπωθούν.

Αλλά να ειπωθεί μια γνώμη με τέτοιο τρόπο μόνο και μόνο επειδή είναι κατά των ηλεκτρονικών drums δεν είναι και ότι καλύτερο.

Και προσωπική μου γνώμη καλύτερα να έχω εναν επαγγελματικό ήχο  έστω και "ηλεκτρονικό" με 20 δολλάρια παρά να δώσω ένα κάρο λεφτά για real drums για μικρόφωνα για χώρο.. για να στήσω τα drums.. και και και... κάτι που δεν θα κάνω ποτέ δηλαδή. Και κανείς δεν μου εγγυήται πως θα βγάλω τον ίδιο καλό ήχο με real drums όσο τον ήχο που θα μου δώσουν τα steven slate drums.

Και ξανά λέω δεν σκοπεύω να κάνω flame απλά δεν μ αρέσει η παραπληροφόρηση με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Peace  :)

Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?

Έχεις δίκαιο...και η ηλεκτρική κιθάρα είναι ιεροσυλία...μόνο κλασικές έπρεπε να υπάρχουν...

Marathon, μπλέκεις δύο πράγματα εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα ήταν αυτό. H drums είναι ένα ακουστικό όργανο και γνώμη μου είναι ότι τα ηλεκτρονικά πάνω της δεν με απασχολούν. Αν απασχολούν εσένα, δικαίωμά σου... Δεν χρειάζεται η ειρωνία όμως. Φιλικά όλα αυτά....;)

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Επίσης έχει να κάνει τί μουσική παίζεις...αν παιζεις τζαζ και τριγκαρεις μάλλον είσαι κοπανος, αλλά αν παίζεις μεταλ κτλ το trigger πολλές φορές χρειάζεται γιατί μεσα σε όλες αυτές τις έντασεις και συχνότητες είναι πολύ δυσκολή η μίξη όλων των οργάνων...ειδικά στην Ελλαδα που πολλοι παραγωγοι δε ξερουν τι τους γινεται

Το θέτεις πολύ σωστά.. Η μουσική που παίζω δεν περιορίζεται σε ταμπέλες. Δηλ. θέλω να πω: δεν παίζω μόνο jazz ή μόνο metal αλλά πειραματίζομαι. Συνεπώς, θεωρώ ότι το trigg-άρισμα δεν θα με συγκινήσει. Το έχω δοκιμάσει σε ηχογραφήσεις αλλά δε μού κάθεται καλά. Γνώμη μου είναι.... Σέβομαι και τις υπόλοιπες. Εξ' άλλου πολλοί drummer το χρησιμοποιούν οι οποίοι είναι "είδωλά" μου (χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι). Π.χ. o Peart ήταν απ' τους πρώτους που "πείραζε" ακόμα και τα γυρίσματά του στο Fly by Night...

Υ.Γ. Όσον αφορά το τελευταίο σχόλιό σου, +3.000......;)

Την άποψή μου λέω... Θεωρώ ότι ένα τέτοιο VST δε θα μου χρησίμευε ΕΜΕΝΑ... Για μένα θα πω. Για τη δική μου άποψη, τη δική μου γνώμη....

Αγαπητέ dionisissab, όταν λές τη κουταμάρα...να τη παραδέχεσαι!

Φιλικά όλα αυτά.... ;)

Όπως είδες, στο συγκεκριμένο, ήσουν εκτός θέματος...

Είδες στο συγκεκριμένο

http://www.audiomidi.com/AmpliTube-2-Live-No-Brainer-Deal--P12970.aspx

να μπαίνει κανένας κιθαρίστας, να το απαξιώνει?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συγνώμη που δεν μπήκε κανένας κιθαρίστας να το απαξιώσει. Και τι με νοιάζει εμένα αν δεν μπήκε κανείς;

Εγώ ούτε παραπληροφόρηση έκανα ούτε απαξίωσα ούτε τίποτα απ' αυτά που φαντάζεσαι...(γιατί πρόκειται περι φαντασίας) Εγώ είπα τη γνώμη μου: κανενα (υπο)βοήθημα της drums ηλεκτρονικής μορφής δε με συγκινεί ούτε με συγκίνησε...Ομοίως και αυτό.. Αυτό είναι....Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα φαντασίας.

Τη ΓΝΩΜΗ μου λέω...Ούτε απωθώ κάποιον να το αγοράσει, ούτε πρέπει να πω ότι μ' αρέσει για να τελειώνει το θέμα... Εγώ μια γνώμη είπα. Αν είναι σεβαστή, θα το σεβαστώ. Αν όχι, πρέπει να πω ότι είναι θεϊκό επειδή έτσι θες;;;

Ξέρω γω...Ρωτάω..

Φιλικά ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου