tugito Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Συγνώμη ,δεν ήξερα αν πρέπει να μπει εδώ ή αν πρέπει να μπει σε άλλον τομέα, απλά υπάρχει μια εκπληκτική προσφορά στο παρακάτω e-shop που είναι και από τα πιο γνωστά. http://audiomidi.com/Steven-Slate-Drums-EX-Edition-No-Brainer-Deal-P13601.aspx Αν δεν επιτρέπεται το posting προσφορών και τέτοια, συγνώμη και να σβηστεί. Πάντως πολύ καλή προσφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρω γω...Ψιλοαδιάφορο με αφήνει. Έως παντελώς αδιάφορο. Για πλάκα καλό είναι. Να κάνεις την πλάκα σου με φίλους αλλά προφανώς και όχι για σοβαρή δουλεια. Προς Θεού.... "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρω γω...Ψιλοαδιάφορο με αφήνει. Έως παντελώς αδιάφορο. Για πλάκα καλό είναι. Να κάνεις την πλάκα σου με φίλους αλλά προφανώς και όχι για σοβαρή δουλεια. Προς Θεού.... ο steven slate είναι από τους top ηχολήπτες στον drum-οτομέα. το πρόγραμμά του φτάνει έως και περνάει την ποιότητα του fxpansion bfd. εννοείται πως παίζει και μεγάλο ρόλο τι kit αγοράζεις και τα kit που δίνει με 20 δολλάρια είναι πάρα πολύ καλή τιμή. προσωπικά εγώ θα το χρησιμοποιούσα κυρίως για δουλειά παρά για χαβαλέ με φίλους :) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρω γω...Ψιλοαδιάφορο με αφήνει. Έως παντελώς αδιάφορο. Για πλάκα καλό είναι. Να κάνεις την πλάκα σου με φίλους αλλά προφανώς και όχι για σοβαρή δουλεια. Προς Θεού.... Για ποιο λες??? για το plugin? Πλάκα κάνεις φυσικά, το γνωρίζεις; Rise against, AC/DC, BIffy Clyro, Chris Cornell και πολλά άλλα ηχογραφημένα και trigger-ισμένα με τα συγκεκριμένα steven slate samples. Εγώ θεωρώ ότι το headroom που σου αφήνουν για να τα δουλεψεις σαν κανονικό σετ είναι άψογο και μαζί με το ότι κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί μπορεί να βάλει presets και να εχει "ετοιμο" ήχο εξαρχής το βρίσκω άψογο πακέτο. Οσο για τα 20 δολλάρια, μην το σχολιάσω, απίστευτη τιμή για 10 σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Race against λέγεται.... Και εν πάση περιπτώσει, δε με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ούτε να τριγκάρω ήχους θέλω ούτε τίποτα. Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα". Ίσως να είμαι λίγο "πίσω" αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα". Έχεις δίκαιο...και η ηλεκτρική κιθάρα είναι ιεροσυλία...μόνο κλασικές έπρεπε να υπάρχουν... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 +1 to SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα". Ίσως να είμαι λίγο "πίσω" αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό. Η ντραμς ναι είναι ακουστικό οργανο, αλλα υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά...απο'κει και πέρα όμως τα vst έχουν έρθει για να μας διευκολύνουν σε τέτοιες δουλειες. Μη ξεχνάς οτι τα τυμπανα σαν ακουστικό όργανο παράγουν και τεράστιες εντάσεις...είναι δυσκολο γενικα να είσαι ντραμερ και να θες να παίζεις συνέχεια...έχουμε θεμα οι ντραμμερ... Δεν είσαι λαθος ουτε είσαι πίσω, αλλά μην είσαι προκατελλημένος, με αυτή τη λογική όταν γράφεις με ακουστικά τυμπανα ''πείραγμα'' είναι να παίζεις και με τα eq για να βελτιωσεις το πως θα ακουγονται τα τύμπανα. Επίσης έχει να κάνει τί μουσική παίζεις...αν παιζεις τζαζ και τριγκαρεις μάλλον είσαι κοπανος, αλλά αν παίζεις μεταλ κτλ το trigger πολλές φορές χρειάζεται γιατί μεσα σε όλες αυτές τις έντασεις και συχνότητες είναι πολύ δυσκολή η μίξη όλων των οργάνων...ειδικά στην Ελλαδα που πολλοι παραγωγοι δε ξερουν τι τους γινεται www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Σόρρυ για τη χαζή ερώτηση αλλά αυτό το πακετάκι είναι μόνο ήχοι ή και "player" όπως ας πούμε το EZDrummer; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Race against λέγεται.... Και εν πάση περιπτώσει, δε με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα. Ούτε να τριγκάρω ήχους θέλω ούτε τίποτα. Η drums είναι ένα ακουστικό όργανο και έτσι παίζεται. Δεν με απασχολούν τα "πειράγματα". Ίσως να είμαι λίγο "πίσω" αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό. Kακώς συζητάμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις περί sampled οργάνων. Έχουμε να κάνουμε με μια προσφορά (που κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλή) και κάλλιστα μπορεί να επωφεληθεί όποιος ενδιαφέρεται για ένα υψηλής ποιότητας drum VST instrument. Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τέτοια πράγματα, ας μην πάρει ρε παιδιά... τι καθόμαστε και το λιβανίζουμε; @mscmkr Έχει και το player plug-in, όπως ένα κανονικό VST instrument. Υ.Γ. Μπράβο φίλε tugito, nice find! ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση