aggelos_blues Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια. εχω να κανω μια ερωτηση. ψαχνω ενα πεταλι το οποιο να κανει το εξης: εστω πως παιζω με μια τραγουδιστρια η οποια αλλαζει τονο ενα κομματι το οποιο εγω το εχω στις παρτιτουρες μου απο πχ Am και θελει να το αλλαξει ξαφνικα και να το κανει απο F#m.ετσι εγω δεν θα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα το παιξω σωστα γιατι μπορει να κανω κανενα λαθος στην επιτοπου μετατροπη. Θελω να μπορω να αλλαζω τονους δλδ σε ενα κομματι οποτε θελω με το γυρισμα ενος κουμπιου. νομιζω πως το ps-5 και το whammy το κανουν αυτο. εχω δικιο η αδικο?? αν εχω αδικο, υπαρχει κατι αλλο που να με βολεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω ότι κάνουν καλή δουλειά με ακόρντα αυτά τα μηχανήματα... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει κατι αλλο που να με βολεψει? καποτάστο! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Τα πετάλια που λες είναι μονοφωνικά νομίζω οπότε άστο αλλά και να μην ήτανε δεν ακουγονται καλά σε τέτοιες φάσεις.Το καποτάστο ενίοτε μπορει να κάνει τέτοια δουλεια που θες όντως αλλά δυστυχως η καλύτερη λύση είναι μελέτη και προβες ωστε να ξέρεις απο πριν που είναι η τραγουδιάρα και να σημειωνεις τις αλλαγες στο χαρτι σου.Πάντως στα κομματια που φαντάζομαι παίζεις(έντεχνα κτλ.) μελέτα λίγο τα διαστήματα πάνω στην ταστιέρα και είσαι οκ.Θα βρίσκεις γρήγορα τις τονικες στις νέες συγχορδίες. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Αν θες οπωσδήποτε πετάλι, κοίτα και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 καποτάστο! Μπα... Εφόσον αλλάζει τη βάση "ξαφνικά" όπως λέει ο φίλος, πρέπει να είναι ο Flash Gordon για να το κάνει γρήγορα! :) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Σίγουρα αυτό που ψάχνεις, το κάνει καλά το VG99 (και κάνει και πολλά άλλα...), απλά ξεπερνάει την έννοια "πετάλι" Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν για να δώσω και εγώ λίγη από τη ''σοφία'' μου (μην τους πρίζω όλους εδώ μέσα με τα δικά μου project) σαν κιθαρίστας σου λέω ότι αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στο αυτί σου.Σκέψου λίγο ότι θα διαβάζεις ας πούμε Em, θα παίζεις υποθετικά Em και τελικά θα ακούγεται άλλο.Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις.Όπως είπε ένα φίλος πιο πάνω αφιέρωσε 1 ώρα παραπάνω μελέτης και βγάλτο σε 2-3 τονικότητες(κάτι που θα κανει καλό αυτή τη φορά στο αυτί σου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Μπα... Εφόσον αλλάζει τη βάση "ξαφνικά" όπως λέει ο φίλος, πρέπει να είναι ο Flash Gordon για να το κάνει γρήγορα! :) Kαι όμως, όποιος έχει δεί το DVD του Jeff Beck με την Jennifer Batten, μπορεί να δεί ότι η Jennifer χρησιμοποιεί ένα καποτάστο που είναι στερεωμένο στο head της κιθάρας της. Ενώ παίζει "ανοικτά", με μία πολύ γρήγορη κίνηση, το κατεβάζει στη κλίμακα που έχει ορίσει, συνεχίζοντας το κομμάτι χωρίς καμμία διακοπή. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση