audiokostas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ από την άλλη θα δοκίμαζα από πεντόδους την κλασσική σειρά (με auto bias) EL34 (γλυκύτατο midrange), KT88 (πιο τονωμένα άκρα), 6550 (μέση λύση) με ένα switch που θα άλλαζε την συνδεσμολογία σε ψευτοτρίοδο. Ρίχνει μεν τα watt (δεν πιστεύω στα πολλά όταν ΔΕΝ πρόκειται για μπάσο) αλλά τρίοδος (έστω και ψευτο γιατί με 2Α3, 845 και 300Β σε κιθαροενισχυτή, μάλλον δε λέει) στην κιθάρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Οι Rivera μου πάντως που έχουν τέτοια επιλογή όταν πάνε σε λειτουργία τριόδου αμέσως μουντώνουν (δεν είναι κακός ο ήχος απλά διαφορετικός). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Οι Rivera μου πάντως που έχουν τέτοια επιλογή όταν πάνε σε λειτουργία τριόδου αμέσως μουντώνουν (δεν είναι κακός ο ήχος απλά διαφορετικός). Εντύπωση μου κάνει ??? Υποτίθεται ότι συμβαίνει το αντίθετο. Χάνεις το drive και τον (συνεπακόλουθο; ) όγκο αλλά κερδίζεις σε καθαρότητα. Τουλάχιστον αυτό είχα εισπράξει εγώ σε (audio) μονομπλόκς με την δυνατότητα αυτή. Εχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στα αυτιά σου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση