Προς το περιεχόμενο

Διαθετω ηχους για Korg m3

kritonakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μονο που το συγκεκριμένο σετ που έχουν στο midipart ειναι η προσωποποιηση της απάτης.Είναι για να λες ότι έχεις ήχους όχι για να έχεις.10 ηχάκια είναι δεν είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εδεσσαίε πρώτον δεν πρόκειται περί απάτης. Αυτό υπάρχει αυτό σου έδωσαν.

Δεύτερον αν δε σου κάνει κάτσε φτιάξε μόνος σου. Υποτίθεται οτι αγόρασες synth

Μονο που το συγκεκριμένο σετ που έχουν στο midipart ειναι η προσωποποιηση της απάτης.Είναι για να λες ότι έχεις ήχους όχι για να έχεις.10 ηχάκια είναι δεν είναι.

ΦΑΟΥΛ!!!!!!!

Μεγάλο!!!!

Σε τι έγκειται η απάτη μαστορά μου;;;

Προσφατα εφτασαν στα χερια μου πολυ σπανιοι ηχοι κυριως λαικοι για το korg m3. ηχοι απο μπουζουκι, ακορντεον, βιολια, τρομπετες και αλλα διαφορα...Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει ας μου πει...

Σε ευχαριστούμε αδερφέ.

ΑΝτί να πείτε ευχαριστώ στο παιδί που βρήκε κάτι και θέλει να το μοιραστεί, του τη λέτε κιόλας...; ??? ??? ??? ??? ???

Όσον αφορά νέους ήχους με νέα δείγματα για το Μ3, που να αφορούν ελληνικά και ανατολίτικα ηχοχρώματα (γνήσιους ήχους όμως, όχι μεταλλαγμένα leads κλπ), όπως μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά, νευ, καθώς και άλλους ήχους, υπάρχουν sampling CDs και CD-ROMs με βιβλιοθήκες για samplers. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα το "Voices of Istanbul" (νομίζω της Q-Up Arts). Έχω κάνει το ίδιο και στο Fantom-G μου και έχουν πολύ καλή ποιότητα. Αν δεν απατώμαι το Μ3 διαβάζει βιβλιοθήκες Akai. Μην ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες των μηχανημάτων μας. Η ανανέωση του υλικού μας είναι εύκολη αν διαθέτουμε sampler και σχετικά λίγα χρήματα για να αγοράσουμε κάποιους χρήσιμους ήχους.

Παιδιά συγγνώμη αλλά το Voices of Instabul όπως και τα Mediterranean πραγματικά σας αρέσουν; Μου τα έφερε πριν 2 χρόνια περίπου ένας φίλος να τα δοκιμάσω και πραγματικά δεν μου άρεσαν καθόλου...και αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη.

Οι συγκεκριμένες βιβλιοθήκες που αναφέρετε είναι κάπωως παλιές και σίγουρα γνωστές και μη εξαιρεταίες...

Η ουσία των δειγμάτων έχει να κάνει με την συγκέντρωση πραγματικά ΝΕΟΥ υλικού.

Τώρα αν το σετάκι του φίλου έχει απλά φορτωμένα δείγματα από ΑΚΑΙ αυτό αφήστε το να το πούμ,ε μόλις τα δούμε...

Μην προτρέχετε...

Ξέτερε πόσα παιδιά κάθονται και στήνουν νέες παραγωγές από το μεράκι τους για να μαζέψουν νέα και πραγματικά φρέσκα δείγματα για τα όργανά τους;

Τέλος οι προσωπικές επιθέσεις παιδιά. Το κουράσαμε πολύ το θέμα.

Όποιος απευθυνθεί επιθετικά σε άλλο μέλος, τον περιμένει ban. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να ξεκολλήσουν από το μυαλό τους μερικοί.

Υ.Γ. Έγινε και μια μικρή επεξεργασία σε ορισμένα posts γιατί είχαμε μαζέψει more testosterone than we can handle 'δω μέσα.

Yes it is!!!

Τέλος οι προσωπικές επιθέσεις παιδιά. Το κουράσαμε πολύ το θέμα.

Όποιος απευθυνθεί επιθετικά σε άλλο μέλος, τον περιμένει ban. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να ξεκολλήσουν από το μυαλό τους μερικοί.

Υ.Γ. Έγινε και μια μικρή επεξεργασία σε ορισμένα posts γιατί είχαμε μαζέψει more testosterone than we can handle 'δω μέσα.

Επίτελους κράτησες και μια φορά τα μπόσικα προς όλες τις κατευθύνσεις. ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου