savasa Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 πλήκτρα---για σύνθεση... το επίπεδο μου (χαμηλό) στο παίξημο κρουστών με καλύπτει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον μπάσσο θα έλεγα... Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Drums με χαρακτηριστικη ανεση. Εαν δεν εμενα εδω που μενω θα επαιζα και drums παραλληλα με την κιθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 drums με διαφορά :) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 ΠΛηκτρα. Ντραμς ηθελα μικρος αλλα τωρα δεν θα μπορουσα, θελω κατι που να μπορω να δημιουργησω μελωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Πιανο. (δεν αντεχω χωρις ακορντα ;D ) Ντραμς ηθελα μικρος αλλα τωρα δεν θα μπορουσα, θελω κατι που να μπορω να δημιουργησω μελωδια. Kαι στα τυμπανα μπορεις. ;) (π.χ δεν υπαρχει φιλ του Ηarrison που να μην μπορεις να το τραγουδησεις) Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Μπάσσο!!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Σιγουρα πνευστα...και ειδικα blues harmonica! ;D Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg-rat Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Παιζω 10 χρονια μπουζουκι ;) αλλα κακα τα ψεματα ειμαι φανατικος κιθαριστας... Επισης μου αρεσουν και θα ηθελα να ασχοληθω με ολα τα παραπανω εκτος απο πνευστα τα οποια δεν μ ου κανουν κλικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Στη προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν drummer. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση