Προς το περιεχόμενο

Αυτοκολλητο σε κιθαρα!

JimatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα συμφορουμιτες!

θελω την βοιθεια σας, σκεφτομαι να βαλω στην Jackson μου ενα Full Body αυτοκολλητο, αλλα δεν ξερω τι αυτοκολλητο πρεπει να ειναι για να μην χαλασει το σωμα και να μην μεινει η κολλα και τα λοιπα. και πως θα μετρισω τις διαστασεις της κιθαρας για να το φτιαξω στον υπολογιστη μου και μετα να παω να το τυποσω, ξερω οτι θελει resolution 300dpi αλλα οχι το χαρτι και κτλ...

ευχαριστω για το ενδιαφερον  :)

Δημητρης.

The.Autumn.Effect

What.If.The.World.Is.Going.Down

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλημερα συμφορουμιτες!

θελω την βοιθεια σας, σκεφτομαι να βαλω στην Jackson μου ενα Full Body αυτοκολλητο,

Τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Ότι και να κολλήσεις επάνω, για να μην βρωμίζει και να προστατεύεται θα πρέπει να το λουστράρεις μετά...

Καλημερα συμφορουμιτες!

ξερω οτι θελει resolution 300dpi

Όχι απαραίτητα, ανάλογα το σχέδιο και το πρόγραμμα (Illustrator, Corell...) που θα σχεδιαστεί

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Ότι και να κολλήσεις επάνω, για να μην βρωμίζει και να προστατεύεται θα πρέπει να το λουστράρεις μετά...

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο, ετσι και αλλοιος δν με πολλυ απασχολει αν βρομιζει γιατι τν προσεχω αρκετα και σιγα τωρα την βρωμα που θα πιανει, και δεν ειναι και πολλα τα λεφτα για την εκτηπωση...σιγα τ ειναι 10 - 15 ευρο  :P  8)

The.Autumn.Effect

προγράμματα του στυλ corel, illustrator παράγουν "γραμμικά" δηλαδή μπορείς να μεγαλώσεις όσο θες το θέμα σου χωρίς να αλλοιωθεί. Είναι πολύ μπελαλίδικη η δουλειά που θες μαν.

Πρώτα απ όλα πρέπει να σχεδιάσεις (ή να βρεις) ΑΚΡΙΒΩΣ το περίγραμμα της κιθάρας σου.

Δεύτερον, τα χρώματα που θα τυπωθούν στο αυτοκόλλητο πρέπει να είναι εξωτερικού χώρου, ώστε να μην ξεβάφουν.

Επίσης θα πρέπει να μην διαλύεται το χρώμα με την τριβή ή τον ιδρώτα

Το ζήτημα του να μην αφήνει κόλλα στο σώμα, είναι πολύ μα πολύ μεγάλη κουβέντα. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ΜΗΝ αφήσει.

Καλή δύναμη :)

Dreamers come and go, but a dream's forever

Πρώτα απ όλα πρέπει να σχεδιάσεις (ή να βρεις) ΑΚΡΙΒΩΣ το περίγραμμα της κιθάρας σου.

Aυτό είναι εύκολο...πέρνεις ένα μεγάλο διαφανές από το Πλαίσιο, βάζεις επάνω τη κιθάρα και φτιάχνεις το περίγραμμα. Εγώ, ας πούμε, τις κιθάρες, τις σκανάρω σε φυσικό μέγεθος και έτσι έχω πάντα το σωστό περίγραμμα.

Συμφωνώ μέ όλα τα υπόλοιπα που γράφει ο φίλος kontras

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο, ετσι και αλλοιος δν με πολλυ απασχολει αν βρομιζει γιατι τν προσεχω αρκετα και σιγα τωρα την βρωμα που θα πιανει, και δεν ειναι και πολλα τα λεφτα για την εκτηπωση...σιγα τ ειναι 10 - 15 ευρο  :P  8)

Τα 15 ευρώ είναι τα εύκολα, τα 250 που θα δώσεις μετά για να την ξαναφτιάξεις να σκέφτεσαι ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μαλιστα...το εψαξα λιγο και παραεξω και αυτο που θελω ειναι 5ετης πολυεστερα αυτοκολλητο χαρτι, που δεν αφινει σημαδια κολλας κτλ. και ειναι μια χαρα. οποτε δεν θα εχω και μετα προβλημα στο να τ βγαλω, με λιγη προσωχη και υπομονη θα βγει  :) και οσο για τα χρωματα θα τα φτιαξει στο τυπογραφειο ο ειδικος...οποτε θα παω να ρωτησω εναν ειδικο εκει...καλο ηταν ομως που με βοιθησατε και ευχαριστω για τον χρονο σας!  :) ;D θα παω να ρωτησω και θα ποσταρω ακριβος τ πρεπει να γινει και τι χρειαζεται για καποιον που θελει να τ κανει και αυτος!  8) ευχαριστω Forum! :D

The.Autumn.Effect

υπαρχουν και ετοιμα νομιζω! τα βαμβακια και τα οινοπνευματα δεν θα τα γλυτωσεις  παντως! :P

εγω λεω να μην κολλησεις τιποτα!  ;)

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δεν το ξερω το υλικο που λες αλλα ελπιζω ο πολυεστερας να ειναι πανω απο το χαρτι ;D.

Το δυσκολοτερο απ'ολα θα ειναι να το κολλησεις παντως. Μεγαλο αυτοκολλητο σε περιεργο σχημα, θα πρεπει να μπει τελειως ισια, χωρις καθολου αερα και να ταιριαζει και η παραμικρη γραμμη και διασταση ακριβως για να μη φαινεται χαλια. Μεχρι και η διαφορα θερμοκρασιας μπορει να στο χαλασει αναλογα με το υλικο, και υπολογισε αν δεν ειναι τελειως flat το σωμα και εχει καμπυλες. Επισης οι ακρες του αυτοκολλητου να μην ειναι σε σημεια που θα ερχονται σε επαφη με το σωμα ή το χερι σου γιατι μπορει να αρχισουν να ξεκολλανε και να τυλιγουν.

Καλη τυχη!

υπαρχει και ο κινδυνος του ανισου ξεθωριασματος του χρωματος της κιθαρας. οπως συμβαινει και με το pickguard! μπορει και οχι αλλα μου περασε απ το μυαλο και ειπα να το πω! ;)  

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου