doubletrouble Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 MONICA BELLUCCI ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ....πλακα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 καλα βρηκε κ τον mr blonde απο reservoir dogs! Υποκλινομαι Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 αυτό το πράγμα είναι ο διάβολος! ;D ;D ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Νταξ, βρήκε Ντόρα την μικρή εξερευνήτρια, κι εγώ με την σειρά μου απωχορο!! :D www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Καλά μετά από ιντεφίξ βρήκε και τον ίδιο τον Akinator. Το πρόγραμμα τα σπάει! ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ πλάκα αλλά θα ήθελε λίγο tweaking ο κώδικας... μου έτυχε αρκετές φορές να απαντάω πχ. ότι δεν είναι actor στις πρώτες 20 ερωτήσεις, και στις μετέπειτα βοηθητικές να με ξαναρωτάει, ή πχ. ότι είναι από Αμερική και μετά να έχει αμφιβολίες (βρε χριστιανέ μου, σου είπα πως ΕΙΝΑΙ κλπ κλπ). A ναι, και η ερώτηση αν έχει ποζάρει με μπικίνι για κάποιο περιοδικό βγαίνει σε μερικές εντελώς κουφές στιγμές, πχ. ακόμη κι όταν έχεις πει ότι είναι άντρας, ή ακόμη κι όταν του'χεις ήδη πει προηγουμένως πως είναι Αμερικάνος και πρόεδρος της χώρας (Αμερικάνο πρόεδρο σε πόζα με μπικίνι σε εξώφυλλο πολύ θα ήθελα να δω, το ομολογώ). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 ...καψιμο ειναι... 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Μετά απο κάποιες πολύ γενικές ερωτήσεις και ενώ φαντάζεσαι οτι έχει πολλές ακόμα σου πετάει μια πολύ συγκεκριμένη και λες ''με τσάκωσε τώρα ο αλήτης'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Τα σπάει!!! Μου βρήκε με την εξής σειρά: Dexter, Kagemaru Igano (ο γνωστός Καμπαμαρού), John Dolmayan (ντράμμερ των System of a Down), Ελένη Μενεγάκη Νιώθω ηττημένος. :-[ Αποχωρώ κι εγώ! Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tubarao Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως την πρωτη τον κερδισα :D καλο!! It can only be attributable to human error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση