publius Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας το βίντεο δεν μπορώ να αποφασίσω αλλά πραγματικά είναι απίστευτο! http://www.myspace.com/publiusenigmaband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 και τα δύο. έχω την εντύπωση οτι αυτά τα μικρά αεροπλανάκια που χρησιμοποιούν για κόλπα έχουν πάρα πολύ δυνατους κινητηρες a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά το κλιπ είναι προϊόν μοντάζ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 όντως, αυτό κοίταζα κι εγώ τώρα... σε όλα τα comments αναφέρεται αν και δεν κατάλαβα ΤΙ ακριβως μονταριστηκε παρόλα αυτά, πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα μπορουσε να γίνει, αν δεν περάσει πολλή ώρα μέχρι να ακουμπήσει κάτω a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Κανει ''μπαμ'' οτι ειναι μοντζαζ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 ποιο πράγμα κάενι "μπαμ"? τι είναι αληθινό στο βίντεο και τι όχι? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δες εδώ: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δες εδώ: Το οτι το αεροπλανο που πεταει με ενα φτερο ειναι τηλεκατευθηνμενο μοντελισμου δες λιγο καλυτερα το βιντεο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδή το αεροπλάνο χωρίς φτερό είναι τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμού? μου φαίνεται λογικό αυτό, αφού σε ένα τέτοιο αεροπλανάκι, αναλογικά μπορείς να βάλεις πολύ ισχυρό κινητήρα πάντως φοβερό μοντάζ! δε λέω εγώ ίσως είμαι γκαβος που δε το πήρα πρέφα ενώ "κάνει μπαμ" αλλά όπως και να'χει έγινε καλή δουλεια. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 έχει γούστο πάντως το τακτ που δείχνει ο αφηγητής... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση