pan12 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 1.Astronomy domine 2.Echoes (part 1 - Live at Pompeii) 3.Comfortably Numb 4.wish you were here 5.The nile song Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeV2 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 1. Shine On You Crazy Diamond (Part 1) 2. Comfortably Numb 3. breath 4. On The Turning Away 5. Mother Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Shine on you crazy diamond Echoes Breathe Careful with that axe eugene The great gig in the sky μαλλον θα εβαζα Echoes Breathe Careful with that axe eugene Shine on you crazy diamond και αυτο : https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν και λατρεύω όλα τα κομμάτια μέχρι και το The Wall (από το The final cut και μετά δεν μου αρέσουν και πολύ): Astronomy Domine Interstellar Overdrive Several species of small fury animals gathered together in a cave and grooving with a pict Dogs Run like hell είναι τα 5 πιο αγαπημένα. Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 1. Echoes (Pompeii edition) 2. Shine On You Crazy Diamond 3. Sheep 4. Another Brick In the Wall 5. High Hopes Πάω να πέσω με το Αnimals για ύπνο.. ;) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 One of these days Sorrow Run like hell Sheep If www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 εγώ είμαι με τον WrTsXxx... αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί. γενικώς είναι άδικο νομίζω να κρίνεις τους Pink Floyd με μεμονομένα τραγούδια... Ισως με ολοκληρα albums{και κατ επέκτασιν περιόδους} να είχε περισσότερο νόημα... Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κομμάτια απ το the Wall ή να πω ότι μ αρέσει το echoes ποιό πολύ απ το atom heart mother... :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 εγώ είμαι με τον WrTsXxx... +1 ακόμη Οι Floyd είναι μια κατ' εξοχήν μπάντα με concept albums. Δύσκολο και άδικο θα ήταν να διαλέξεις 5 albums, πόσο μάλλον 5 τραγούδια τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δε μου λέτε ρε μάγκες, αν είναι να επιλέξουμε 5 καλύτερα τραγούδια από τους ύψιστους, πoια είναι έξω;... ::) Ας πούμε, αν διακέξω αυτά έγώ: Atom Heart Mother, Echoes, Saurceful of Secrets, Time, Shine On, αμέσως αμέσως έχω διαγράψει τα High Hopes, Great Gig In the Sky, Paintbox, Remember A day, Comfortably Numb, Hey You, Vera, Two Suns In The Sunset, Coming Back To Life, Fat Old Sun και άλλα παρόμοια... Οπότε για μένα δεν υπάρχουν top 5, top 10... Ίσως top 50 ;) :D ;D pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Αναφερθηκε και παραπανω...νομιζω 1 ή 2 φορες...περισσοτερο κουβεντα να γινεται..θα συμφωνησω απο την μια ..αλλα απο την αλλη τι σοι κουβεντα γινεται...για ενα θεμα..που αλλαξε την ροη της ιστοριας της μουσικης σε πολλαπλα επιπεδα..Respect... πινκ φλοιντ !!... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση