dr.peters Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 χαχα! δεν την εχω δει, αλλα οι ταινιες του γκασβανσαντ (αυτου δεν ειναι?) για μενα χωριζονται σε δυο κατηγοριες :) σε αυτες που κανει για τα μεγαλα στουντιο του χολιγουντ και τις εχει αποκυρηξει(ο ξεχωριστος γουιλ χαντινγκ, φαιντινγκ φορεστερ και τετοια)και μου αρεσουν παραπαραπαραπαρα πολυ και στις αλλες που κανει για την προσωπικη του ευχαριστηση(ελεφαντας, λαστ ντειζ) που κουραζουν ακομα και ατομο που εχει πεσει νεκρο......! :P σορυ για το οφτοπικ....... :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Το έκανα μια φορά μόνο σε ένα event πέρυσι Anihilator, Nevermore, Edguy, Nightwish. Έφυγα πριν βγουν οι Nightwish πρώτον επειδή οι Nightwish δεν παλεύονται και δεύτερον επειδή ήμουν στο Ελληνικό και μετά θα γύρναγα με τραμ οπότε με χάλαγε να ξενυχτήσω τη ζωή μου εκεί. Και απορώ πως δεν εφυγες νωρίτερα με τον σ***ήχο του χωρου. Απορώ επίσης με τί μυαλά οι διοργανωτές μας επιλέγουν τέτοιους χωρους για λαιβ, απορώ πως οι ηχολήπτες δέχονται να δουλέψουν και να τα βγαλουν εις πέρας σε ενα χωρο που περιβάλλεται από λαμαρίνες... Στο συγκεκριμενο λαιβ δεν είμουν...είχα πάει στους tool όμως και κανα 20λεπτο πριν τελειωσουν την έκανα γιατί δεν παλευόταν άλλο...ευτυχώς ξαναρθαν συντομα στο terra vibe όπου και τους ευχαριστήθηκα αρκετά Απόσα reviews διαβασα όλες οι μπάντες είχαν χάλια ήχο στο March Metal Day www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Θυμάμαι ένα live που είχα κάνει με την παλιά μου heavy-power μπαντα Concretion στο επικό μαγαζί Woodstock το 2000 ή 2001 (τύφλα ναχει το κανονικό Woodstock... :-X) όπου είχαμε φέρει γύρω στα 50-70 άτομα, μετά από εμας θα παίζαν οι Raging Storm, φοβερή μπάντα! Οι άλλες μπάντες δεν είχαν φέρει πολύ κόσμο (τότε στο Woodstock το promotion το κάναμε οι ιδιες οι μπάντες, μας έπαιρνε τηλ ο κυρ Αντρέας και μας εδινε τις αφίσες και εμεις ξαμολιόμασταν με τα φιλαράκια μας και τις κολλάγαμε...θεικές εποχες!) το αποτέλεσμα όταν τελειώσαμε...στο woodstock για να δουμε τους raging storm μείναμε οι εξής: οι 2 μπαντες που παίξαν πριν απο μας, εμείς (σα μπάντα), 5 από τους δικούς μας και καμια 20αρια ακόμα, αλλα 100 ατομα φύγανε....τα συμπερασματα δικά σας www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Παντα αν βαρεθω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 φευγω αν δεν μ' αρεσει αυτο που βλεπω/ακουω. Το κανω διακριτικα και στο τελος ενος κομματιου ή στο διαλειμμα και ποτε επιδεικτικα για να δειξω την οποια δυσαρεσκεια μου. Το ιδιο κανω και στο σινεμα (φευγω στη μεση μιας ταινιας), στο ραδιοφωνο (αλλαζω σταθμο) κλπ. Δεν βρισκω καμια ουσια στο να γεμιζω το χωρο σε ενα μερος που δεν εχω λογο υπαρξης και ημουν παντα αντιθετος με το να "στηριζω τη φαση" ασχετα αν με εντυπωσιαζει ή οχι. Δεν βρισκω τιποτα κακο στο να απεχεις απο κατι που δεν σε ενδιαφερει και μαλιστα βρισκω ψυχαναγκαστικο το να καθεται καποιος επειδη "πρεπει" ή απο ευγένεια. Δεν ειναι θεμα αυστηροτητας, αλλα προτιμω να παρακολουθησω κατι που με ενδιαφερει αμεσα. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν εφευγαν απο το δικο μου live, εφοσον δεν κερδιζω την παρουσια τους. Αν ηθελα κομπαρσους που να γεμιζουν το χωρο θα τους πληρωνα, δεν εχω καμια απαιτηση απο το κοινο, το πραγμα δουλευει αντιστροφα :) +1 Επισης εχει γινει λιγο βαρετο να ξερεις οτι παρολο που λεει εναρξη 9 (οχι doors open) να αρχιζει η συναυλια στις 11 και να τελειωνει στις δυο. Μεγαλος χαμενος αυτης της ατυπης καθυστερησης ειναι τα συγκροτηματα. Εχω αναγκαστει να φυγω πριν το τελος αρκετες φορες γιατι αρχισα να νυσταζω (οχι λογω μουσικης) αλλα λογω κουρασης. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Έχω φύγει 1 φορά από θέατρο. Πριν αρκετά χρόνια έπαιζε η 'απολογια του Σωκράτη' στο Καλλιμάρμαρο. Ήταν γνωστοί οι εμπλεκόμενοι γενικά, και έτσι πήγα με τη γυναίκα μου (τότε... κορίτσι μου :-[) και διάφορους φίλους. Εεε λοιπόν, στην αρχή έπαιξε ένα μικρό ενδιαφέρον σκέτς και μετά ήταν ένας Αμερικάνος ηθοποιός (οσκαρικός μάλιστα, πέθανε πριν κάποια χρόνια, αλλά δε θυμάμαι το όνομά του) που διάβαζε το κείμενο από το tele prompter και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Δηλ, ο τύπος μας διάβαζε ένα βιβλίο (στα Αγγλικά φυσικά). Το μισό θέατρο άδειασε, και εμείς μαζί, που πήγαμε για Μεξικάνικη κουζίνα (λατρεύουμε τα καυτερά!) Σε αντίθεση με άλλους εδω στο θρεντ, ο πιό πολύς κόσμος έφυγε με θόρυβο φανερά ενοχλειμένος! Ήταν απ'τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ μου! :( Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Και απορώ πως δεν εφυγες νωρίτερα με τον σ***ήχο του χωρου. ... Στο συγκεκριμενο λαιβ δεν είμουν...είχα πάει στους tool όμως και κανα 20λεπτο πριν τελειωσουν την έκανα γιατί δεν παλευόταν άλλο...ευτυχώς ξαναρθαν συντομα στο terra vibe όπου και τους ευχαριστήθηκα αρκετά Απόσα reviews διαβασα όλες οι μπάντες είχαν χάλια ήχο στο March Metal Day Είχα τζάμπα εισιτήριο, ήμουν με καλή παρέα και είχα πάει να δω τους annihilator :P Όντως ο ήχος ήταν απελπιστικός και εκκωφαντικά δυνατός. Σε δύο από τις 1ες μπάντες, νομίζω είχα φτάσει στους Tristania? Αυτοί έπαιζαν; Πήγα και έκανα βόλτες στο Ελληνικό. Παρεπιπτόντως ήταν από τις πιο κακοοργανωμένες, βρωμιάρικες συναυλίες που είχα πάει. Δε θα έπρεπε να απορεί κανείς που τέτοιες διοργανώσεις τυγχάνουν τρελής αποδοκιμασίας από το κοινό... Θα συμφωνήσω πάντως με διάφορα από τα σχόλια που ειπώθηκαν, πως είναι απαράδεκτο σε συναυλία με 2 3 γκρουπάκια οι ίδιες οι μπάντες να μη κάθονται να δουν τους επόμενους που παίζουν. Επίσης θεωρώ πως αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που βλέπει ή κουράστηκε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει. Να φύγει επίσης πριν αρχίσει είναι απαράδεκτο. Σινεμά η μόνη ταινία που έφυγα στη μέση παραμένει το Mr. Bean, αν και ομολογώ ότι μετανιώνω που δεν έφυγα στο Blair Witch Project και στο Insider. Α ναι και πέρυσι ή πρόπερσι σε μια καμμένη καλλιτεχνική παράσταση (ένας τύπος με μια κλασσική και να απαγγέλει/ ψευτοτραγουδάει διάφορα ενώ παίζανε κάτι αδιάφορες ζωγραφιές από πίσω). Αρκετή ώρα περιμέναμε το διάλλειμμα, ο τύπος δεν έκανε, ε μετά τη μιαμιση ώρα περίπου πήραμε θάρρος και φύγαμε, ε με το που βγήκαμε από τη πόρτα πέφτουν τα χειροκροτήματα κ ανάβουν τα φώτα. Doh! Άλλο σχόλιο για συντάκτες κριτικούς που πάνε καθυστερημένοι στα λάιβ κ μισοκάνουν τη δουλειά που κάνουν. Είναι απλά γελοίο. Άρκετοί μάλιστα πάνε απλά και κάθονται πίσω πίσω στο εκάστοτε λαιβ και αράζουν να κάνουν χάζι κ κουτσομπολιό. Oh well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Παρεπιπτόντως ήταν από τις πιο κακοοργανωμένες, βρωμιάρικες συναυλίες που είχα πάει. Δε θα έπρεπε να απορεί κανείς που τέτοιες διοργανώσεις τυγχάνουν τρελής αποδοκιμασίας από το κοινό... Για το θέμα της οργάνωσης δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε..είναι γνωστο πλέον το φαινόμενο της αρπαχτής... Όσο για τη βρωμιά ένα θα σου πω...είχαν πάει κάτι φίλαράκια σε ενα death metal fest στη Γερμανία (παιζει να το εχω αναφερει και αλλού αλλά δε θυμάμαι...) και για να είναι καθαρός ο χώρος είχαν εφαρμόσει την εξής πολιτική...αν μάζευες από κάτω 5 πλαστικά ποτηρια μπύρας είχες εκπτωση 0.50 ευρω (συν του ότι ηταν και πανφθηνη η μπύρα) αν μάζευες 10 είχες 1 ευρω και αν μάζευες 20 μια μπύρα δώρο...ο χώρος ήταν πεντακαθαρος και το κοινό μεθυσμενο και χαρούμενο...(παρεπιπτόντως απαγορευεται και καλα να εισελθεις υπο την επιρρεια αλκοολ στο συναυλ. χωρο, αν τα σκάσεις όμως εκει μπορεις να βρεθεις υπο την επιρρεια αλκοολ...) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλά οι Γερμανοί είναι Γερμανοί. Η μόνη φορά που είδα συναυλία έξω ήταν στο Μοναχο τους Redhot chili peppers. Στο Ολυμπιακό τους στάδιο 60k κόσμος. μπήκαμε βγήκαμε κυριλέ. Ανα πάσα στιγμή περνούσαν με καλάθια με κουλούρια, μπύρες νερά, σε μια χαρά τιμές. Οι τουαλέτες ήταν πεντακάθαρες κάθε στιγμη... Άστα να πάνε κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Η γιατριά στην βαρεμάρα.... Μπύρα και μετά πάλι μπύρα... Και που ξέρεις, μετά από λίγο μπορεί να σου αρέσει αυτό που ακούς... (αν είσαι κουρασμένος, νυσταγμένος ή ψιλοάρρωστος, λογικό να την κάνεις νωρίτερα) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση