Προς το περιεχόμενο

Φεύγετε πριν το τέλος μιας συναυλίας;

Pointy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

blue, σωστα αυτα που λες ειναι ομως τελειως διαφορετικο να φευγεις επειδη δε σου αρεσει κατι απο το να φευγεις πριν αρχισει καν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

φευγω αν δεν μ' αρεσει αυτο που βλεπω/ακουω. Το κανω διακριτικα και στο τελος ενος κομματιου ή στο διαλειμμα και ποτε επιδεικτικα για να δειξω την οποια δυσαρεσκεια μου. Το ιδιο κανω και στο σινεμα (φευγω στη μεση μιας ταινιας), στο ραδιοφωνο (αλλαζω σταθμο) κλπ. Δεν βρισκω καμια ουσια στο να γεμιζω το χωρο σε ενα μερος που δεν εχω λογο υπαρξης και ημουν παντα αντιθετος με το να "στηριζω τη φαση" ασχετα αν με εντυπωσιαζει ή οχι.

Δεν βρισκω τιποτα κακο στο να απεχεις απο κατι που δεν σε ενδιαφερει και μαλιστα βρισκω ψυχαναγκαστικο το να καθεται καποιος επειδη "πρεπει" ή απο ευγένεια. Δεν ειναι θεμα αυστηροτητας, αλλα προτιμω να παρακολουθησω κατι που με ενδιαφερει αμεσα. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν εφευγαν απο το δικο μου live, εφοσον δεν κερδιζω την παρουσια τους. Αν ηθελα κομπαρσους που να γεμιζουν το χωρο θα τους πληρωνα, δεν εχω καμια απαιτηση απο το κοινο, το πραγμα δουλευει αντιστροφα :)

δεν φευγω ποτε απο ταινια, δεν αφηνω στην μεση θεατρικη παρασταση και σχεδον ποτε δεν παραταω και τις ταινιες που βλεπω στο σπιτι μου στην μεση!

τωρα αφενος δεν ακουω ραδιοφωνο, αλλα το να αλλαζεις σταθμο ειναι κατι σαν ...ζαπινγκ, οποτε ειναι αλλο πραγμα!

αλλωστε αν καταλαβα καλα, το θεμα ειναι αν εχεις διαθεση να δεις και αλλα πραγματα, η μονο την μπαντα που σ αρεσει/ τους χεντλαινερς / τους φιλους σου!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Φεύγω πριν το τέλος όταν (α) αρχίζω να πλήττω λόγω υπερβολικά μεγάλης διάρκειας, (β) δεν μου πολυαρέσει αυτό που βλέπω ή (γ) είμαι κουρασμένος. Είμαι σίγουρος ότι κάποιο μικρό ποσοστό αυτών που μένουν ως το τέλος το κάνουν (α) από ψυχαναγκασμό, (β) από την ανάγκη να "βγάλουν τα λεφτά τους" ή (γ) από την επιθυμία τους να δείξουν στην παρέα τους πόσο πολύ "χωμένοι" είναι στη μουσική του συγκροτήματος.

Δεν βρίσκω τίποτα το "ανήθικο" στο να διαχειρίζομαι το χρόνο μου όπως θέλω εγώ, ιδίως όταν είμαι αυτός που πληρώνει. :)

Φεύγω πριν το τέλος όταν (α) αρχίζω να πλήττω λόγω υπερβολικά μεγάλης διάρκειας, (β) δεν μου πολυαρέσει πολύ αυτό που βλέπω ή (γ) είμαι κουρασμένος. Είμαι σίγουρος ότι κάποιο μικρό ποσοστό αυτών που μένουν ως το τέλος το κάνουν (α) από ψυχαναγκασμό, (β) από την ανάγκη να "βγάλουν τα λεφτά τους" ή (γ) από την επιθυμία τους να δείξουν στην παρέα τους πόσο πολύ "χωμένοι" είναι στη μουσική του συγκροτήματος.

Δεν βρίσκω τίποτα το "ανήθικο" στο να διαχειρίζομαι το χρόνο μου όπως θέλω εγώ, ιδίως όταν είμαι αυτός που πληρώνει. :)

Δ) επειδη ντρεπονται να φυγουν στη μεση. Και ναι λοιπον πολλες φορες καθομαι επειδη ντρεπομαι να φυγω στη μεση ;D

Φευγετε πριν το τελος μιας συναυλιας? Συγκεκριμενα οταν δειτε αυτο για το οποιο ηρθατε και τα υπολοιπα συγκροτηματα δεν σας ενδιαφερουν. Σε σχετικα μικρα events μπορει να καταληξει το τελευταιο συγκροτημα να παιζει μονο του, σας εχει συμβει ποτε αν παιζετε live? Ποια η γνωμη σας γενικοτερα?

χμ...επειδή για διάφορους λόγους τα τελευταία πολλά χρονια (20+ ;D) ... βλέπω πάρα-παρα πολλά λάιβς.....

έχω να πω ότι.

1.ναι .. σε πολλά λαιβς φεύγω πριν από το τέλος...δε βρίσκω κανένα λόγο να ταλαιπορούμαι άσκοπα ...

2.παραμένω ευπρεπής..δηλαδή

α.δεν αποδοκιμάζω ποτέ μπάντα και για κανένα λόγο .. έχει γίνει μία και μοναδικη φορά ... όπου αφού κοντέψαμε να τους κατεβάσουμε κάτω μόνοι μας ... μετά πλακώθηκα στις μπουνιές με το κιθαρίστα τους ... αλλά μόνο μία.. ;D

β.δεν ουρλιάζω σα κάφρος μέσα στο αυτί του διπλανού,δε πετάω αντικείμενα  κτλ....

3.μικρές μπάντες τις οποίες εκτιμώ για διάφορους λόγους φροντίζω να αγοράζω merchandise .... το οποίο αποτελεί και τη βασική πηγή εσόδων τους....

τέλος νομίζω ότι πολλές ελληνικές μπάντες (δεν αναφέρω ονόματα) θα έπρεπε να σέβονται περισότερο τους ανθρώπους που τους παρακολουθούν όταν παίζουν σαπορτ σε άλλο σχήμα .... είναι πάρα πολλές οι φορές που ελληνικές μπάντες από σκηνής

1.μιλάνε συνέχεια λέγοντας μ@λ@κίες .. και ανεκδοτα

2.κάνουν τα λιώματα

3.κάθονται στη σκηνή κάνοντας τεράστιες άσκοπες παύσεις .. ενώ οι περισσότεροι περιμένουν άλλη μπάντα

4.κάνουν καμάκια από τη σκηνή της κακιάς ώρας....

5.δεν έχουν φερει μία δευτερη κιθάρα και κάνουν 1 ώρα να αλλάξουν 1 χορδή

και άλλα πολλά....

Φεύγω πριν το τέλος όταν (α) αρχίζω να πλήττω λόγω υπερβολικά μεγάλης διάρκειας, (β) δεν μου πολυαρέσει αυτό που βλέπω ή (γ) είμαι κουρασμένος.

+1

Αν και πρέπει να είναι πραγματικά χάλια αυτό που βλέπω για να φύγω λόγω του (β). Όσες φορές έχει χρειαστεί να φύγω πριν το τέλος μιας συναυλίας, παράστασης, ταινίας, you name it, ήταν σχεδόν πάντα λόγω κούρασης.

Yes it is!!!

blue, σωστα αυτα που λες ειναι ομως τελειως διαφορετικο να φευγεις επειδη δε σου αρεσει κατι απο το να φευγεις πριν αρχισει καν.

αυτο δεν το κανω :)

Και γω προτιμω να τελειωσει ολη η συναυλια, και μετα να την κανω, εκτος αν υπαρχει θεμα του πως θα γυρισω κλπ.

Και επισης, ναι, πολλες φορες σε live φευγει ο κοσμος πριν παιξουμε, αφου ειδαν αυτους που ηξεραν, και μενουν κατω τρεις και ο κουκος >:(

What frequency are YOU getting?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου