paraxaraktis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Γεια παιδιά!έχω μια περίεργη ερώτηση να κάνω καθότι δεν είμαι πολυ σχετικός.. Yamaha mm6 + rack.. Γίνεται?Αξίζει? Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 τοσα πολλα λεφτα για να δωσεις μονο κ μονο για το κλαβιε του, με τιποτα. Υamaha = τα λεφτα μου να χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paraxaraktis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Ε ντάξει σαυτό συμφωνώ και διαφωνώ!Το mm6 το έχω ήδη και σκέφτομαι το rack για να αναβαθμίζω λίγο την τράπεζα με τους ήχους..Κάνω καλά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 not a bad idea, αν το χεις ηδη φορτωθει, αλλα συμβουλη μου , πουλα το ενα 300ρι κ παρε ενα controller k ρακ ολιγον vintage με τα ιδια λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paraxaraktis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 καλό ακούγεται κιαυτό!έχεις κάτι καλό να προτείνεις; Η τουλάχιστον πάνω σε τι να κοιτάξω; Και να κάνω και την άκυρη ερώτηση..με rack και controller χρειάζομαι pc για τα live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 φυσικα κ δεν χρειαζεσαι pc , εγω εχω εναν controller ημιβαρυκεντρισμενων 77 πληκτρων κ τον σκοτωνω αρκετα φτηνα. το χω ηδη κ στις αγγελιες. οπως κ ειχα στο παρελθον το mm6. ωστοσο ενα καλο ρακ ειναι να βρεις ενα jv1080 της roland. ειναι σαν να λεμε ενας ζωντανος θρυλος γιατι ειναι το πιο μεγαλο σε πωλησεις ρακ , κατι αντιστοιχο με το m1 της korg σε συνθ με κλαβιε. ασε που εαν χρησιμοποιησεις το ΜΜ6 ως controller πρεπει να παιρνεις ηχο απο το ρακ κ οχι απο το οργανο, δηλαδη θες 4 καναλια output γιατι θα εχεις 2 synth κ οχι ενα. 2 απο το ΜΜ6 κ 2 απο το ρακ. Οποτε οταν επιλεγεις ενα απο τα 2 πρεπει να χεις τη φωνη κατω στο 1 απ τα 2 , μπερδεμα μεγαλο. Εκτος κ αν χρησιμοποιησεις το ΜΜ6 και παρεις κ εναν controller midi για το ρακ . σε μπερδεψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paraxaraktis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 οχι εντάξει κατάλαβα πλήρως!δώσε μου αν θες τις πληροφορίες για το controller που δίνεις..Μπορείς να μου δώσεις και περαιτέρω πληροφορίες για το που να βρω καινούρια rack εκτός απο thomann και που μεταχειρισμένα? Σευχαριστώ πολύ :):) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση