Προς το περιεχόμενο

Home recording με Behringer PMP 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

Θα ηθελα τα φωτα σας σε καποιες αποριες που εχω σχετικα με ηχογραφηση μεσω κονσολας.

Η ηχογραφηση αφορα μπουζουκι , κιθαρα , αρμονιο και φωνες φυσικα.

Μεχρι στιγμης απο την κονσολα και μεσω του main 2 στελνω το συνολο του ηχου σε ενα mp3 player που εχω.

Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι με ποιον τροπο θα μπορεσω να κανω πολυκαναλη εγγραφη καθε καναλι και οργανο η φωνη αντιστοιχα για να γινει επεξεργασια κατοπιν.

Τι χρειαζομαι περα απο την κονσολα ?

Ενα laptop υπαρχει σε περιπτωση που χρειαζεται pc.

Υπαρχει και αλλος τροπος για τετοια εγγραφη χωρις pc ?

Σε περιπτωση που χρησιμοποιηθει pc υπαρχει καποιο σχετικα ευκολο προγραμμα επεξεργασιας ηχου ?

Αν υπαρχει τροπος χωρις pc πως γινεται η επεξεργασια ?

Σορρυ αν κουφανα κανενα με αυτα που ρωταω αλλα τωρα ξεκιναω και θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια

Ελπιζω να μη σας κουρασα πολυ με ολες αυτες τις αποριες μου και ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πολυκαναλη εγραφη σε pc χρειαζεσε.

1. pc

2.Καρτα ηχου με πολλλες εισοδους (οσες χρειαζεσε-μια για καθε σημα (φωνη, κιθαρα.κτλ)  Εκτος αν δεν θα γραψεις ολα τα οργανα ταυτοχρονα αλλα ενα ενα ξεχωριστα ( το οποιο ειναι και ποιο σωστο) Σε αυτη την περιπτωση χρειαζεσε μια καρτα ηχου με δυο καναλια ή ενα stereo.

3.Sequencer ( Υπαρχουνε free για να ξεκινησεις ) Στα χρησημα->downloads στο νοιζ θα βρεις μερικα.

Αν θες χωρις PC γινεται αλλα εγω δεν γνωριζω καλα για να σου προτεινω κατι.

:)

Για χωρίς PC μπορείς να τσεκάρεις:

http://www.korg.com/product.aspx?pd=257

Που  στην Ελλάδα το έχουν

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=3&Product_ID=469

http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=5662

(και άλλοι απλά στο google το έψαξα!)

Γράφει 8 καναλάκια και δεν πολυμπλέκεις με κάρτες ήχου,προγράμματα κτλ...βέβαια χάνεις σε δυνατότητες αλλά είσαι ποιο άνετος...υπόψιν οτι το korg θα χρειαστεί μελέτη!(όχι τόση όσο ένα PC)...

γνώμη μου πάντα...

Αν καταλαβα καλα αν παρω το korg λογικα δεν θα χρειαστω και την κονσολα που εχω σωστα ??

Απλα καρφωνω πανω στο korg και κανω την ηχογραφηση μου ?

Επισης για την λυση μεσω pc σκεφτομαι για την καρτα lexikon omega

Εχετε κατι αλλο κατα νου μιας και θελω να γραφουμε ολοι μαζι και οχι ενας ενας και κατοπιν να γινει η επεξεργασια

Αν καταλαβα καλα αν παρω το korg λογικα δεν θα χρειαστω και την κονσολα που εχω σωστα ??

Απλα καρφωνω πανω στο korg και κανω την ηχογραφηση μου ?

σωστα.

Επισης για την λυση μεσω pc σκεφτομαι για την καρτα lexikon omega

Εχετε κατι αλλο κατα νου μιας και θελω να γραφουμε ολοι μαζι και οχι ενας ενας και κατοπιν να γινει η επεξεργασια

Κανε ενα search στο φορουμ και θα βρεις πολλες απαντησεις περι καρτων.

Δεν καταλαμβαινω την λογικη του να γραφεται ταυτοχρονα?? Εκτος βεβαια αν μιλαμε για live

Μια ερωτηση ακομα

Μιας και τα laptop οι δισκοι τους ειναι μεχρι 5400 rpm μηπως θα εχω προβλημα με το cubase η καποιο αλλο προγραμμα εποεξεργασιας ηχου ??

Ευχαριστω και παλι

Μια ερωτηση ακομα

Μιας και τα laptop οι δισκοι τους ειναι μεχρι 5400 rpm μηπως θα εχω προβλημα με το cubase η καποιο αλλο προγραμμα εποεξεργασιας ηχου ??

Ευχαριστω και παλι

OXI

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου