eMoRdReD Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Telegun Σουρη 12 Εναντι ΔΕΗ http://www.myspace.com/telegunamps Σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Ευκαιρία να ακούσω από κοντά και τα πετάλια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εγω παιδια μαλλον καταληγω στο Rotovibe κ σκεφτομαι κ για fuzz.Λεω να αφησω τις Hendrix-ιες στην ακρη κ να αφοσιωθω πληρως στη μεγαλη μου καψα, το stoner.Ετσι λοιπον βρισκομαι αναμεσα στα α) MXR M173 Silicon Fuzz β) BBE Free Fuzz κ γ) Fulltone Ultimate Octave...Απο την αλλη μηπως δε μου χρειαζεται τιποτα απο τα 3 κ να αραξω με το Big Muff ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εγω παιδια μαλλον καταληγω στο Rotovibe κ σκεφτομαι κ για fuzz.Λεω να αφησω τις Hendrix-ιες στην ακρη κ να αφοσιωθω πληρως στη μεγαλη μου καψα, το stoner.Ετσι λοιπον βρισκομαι αναμεσα στα α) MXR M173 Silicon Fuzz β) BBE Free Fuzz κ γ) Fulltone Ultimate Octave...Απο την αλλη μηπως δε μου χρειαζεται τιποτα απο τα 3 κ να αραξω με το Big Muff ??? α. Πέρνα από το ψαχτήρι, το θέμα έχει εξαερωθεί από το πολύ μπλαμπλα - του δικού μου συμπεριλαμβανομένου - όχι μόνο γενικά αλλά και για τα τρία πετάλια που γράφεις. β. Αν δεν σε ικανοποιούν οι πληροφορίες ακόμη και τότε, άνοιξε καινούργιο ανεξάρτητο θέμα μιας και δεν συμφωνεί με το παρόν. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση