kguitar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Επειτα απο καιρο ειπα να ανεβασω κλιπ. Το κομματι γνωστο, του αγαπημενου μου Robben Ford παιγμενο με την Bacchus Universe και το Guitar Rig 3. Για οποιο σχολιο εδω ειμαι :) brother_kguitar.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Guitar rig 3 είναι αυτό!?? Βρε συ, ωραίο ήχο έχεις βγάλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Eνα ετοιμο preset Steve Ray lead αν θυμαμαι καλα ελαφρως πειραγμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Μια που ειπες για preset ωραια δεν θα ηταν να υπηρχε ενας χωρος να ανεβαζουμε δικα μας preset. Φυσικα με τις αναλογες οδηγιες. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο kguitar ωραια μας τα πες αλλα εγω θα διαφωνισω με τον longshadow,γιατι νομιζω οτι ο ηχος μαλον σε αδικησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο kguitar ωραια μας τα πες αλλα εγω θα διαφωνισω με τον longshadow,γιατι νομιζω οτι ο ηχος μαλον σε αδικησε.. θα συμφωνησω κι εγω. Οντως πολυ ομορφο μουσικο θεμα..με δυναμικες ρυθμο και μελωδια. Μπορεις να σολαρεις και να παιξεις οπως και οτι θες. Σε αδικησε ο ηχος της κιθαρας..την περιμενα πιο δυναμικη (με ογκο..λιγη ουρα..) νομιζω ετσι οπως το ακουσα και σε ηχεια και σε ακουστικα..το ακουσα και στα μονιτορ που εχω..ειναι ενα βημα πριν τελικου Mastering. Ωραιος !! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Eυχαριστω vit_hot, koxcygr, η αληθεια ειναι οτι με το guitar rig μπορεις να βγαλεις καποιους συμπαθητικους ηχους αλλα η αισθηση στο χερι ειναι καπως ρε παιδι μου. Το preset που χρησιμοποιησα δεν ειχε delay, προσθεσα λιγο εγω απο το guitar rig αλλα πιο πολυ σαν reveb ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Thanks Korgious ;) Ξεχασα να σε αναφερω χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση