Προς το περιεχόμενο

Αποψεις για Carvin, Charvel, Ernie Ball Music Man, Suhr?


Rukunas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειας σας guys καινουργιος στο forum και στις ηλεκτρικες θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας οσον αφορα τα παρακατω brands καθως κλινω προς αυτα για αγορα οργανου με budget 2000 euro.Αυτα ειναι carvin charvel ernie ball music man suhr.Γενικοτερα θα ηθελα μια versatile κιθαρα για crunchy jazzy fusion tones.Σχολιαστε/προτεινετε ελευθερα.Ευχαριστω :)                                        P.S.Καποιος να με διαφωτισει για το αν υπαρχουν dealers στην Ελλαδα                                   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειας σας guys καινουργιος στο forum και στις ηλεκτρικες θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας οσον αφορα τα παρακατω brands καθως κλινω προς αυτα για αγορα οργανου με budget 2000 euro.Αυτα ειναι carvin charvel ernie ball music man suhr.Γενικοτερα θα ηθελα μια versatile κιθαρα για crunchy jazzy fusion tones.Σχολιαστε/προτεινετε ελευθερα.Ευχαριστω :)                                         P.S.Καποιος να με διαφωτισει για το αν υπαρχουν dealers στην Ελλαδα                                   

 

Καλώς όρισες!

 

Φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι για ηλεκτρικό fusion στυλ, βλ. Gambale, Garsed, Henderson, κλπ.

 

Κατά τη γνώμη μου όλες οι παραπάνω μπορούν να σε καλύψουν, ανάλογα και με το μοντέλο φυσικά. Προσωπικά θα επέλεγα μια από τις δύο τελευταίες μάρκες, καθώς τις θεωρώ "καλύτερες" (ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον καθένα...). Για την ακρίβεια επέλεξα ήδη (παίζω κατά κανόνα με EBMM).

 

Δεν μπορώ να παραβλέψω πάντως το customization που σου επιτρέπει να κάνεις η Carvin... το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι θα σου βγει, αν πειραματιστείς.

 

Για αντιπροσώπους:

 

1) Carvin - Κανείς, παραγγέλνεις απευθείας από το εργοστάσιο. Κάποιες έχει ο Νάκας, αλλά η ίδια η εταιρία δεν παραπέμπει στο Νάκα επίσημα, απ'όσο ξέρω.

 

2) Charvel - Νομίζω ο Στόλλας.

 

3) ΕΒΜΜ - Ο Ζοζέφ.

 

4) Suhr  - Ο Κουρμπής.

 

Δυστυχώς οι τιμές είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με την Αμερική, λόγω πολύ μικρών παραγγελιών και εξόδων μεταφορικών, εκτελωνισμού, κλπ. Αυτό ισχύει για αυτές τις μάρκες, σε ΟΛΗ την Ευρώπη.

 

Στο βαλάντιό σου, αν μιλάς για καινούργια, είναι σίγουρα η σειρά Pro της Suhr και οι Silhouette/Silhouette Special της EBMM. Αν ψάξεις τιμές και ρισκάρεις από Αμερική μπορείς να βρεις Petrucci, Axis Super Sport, και άλλες, μέχρι 2000 ευρώ.

 

Καλή αναζήτηση!

 

 

 

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ φιλτατε!Να σου πω την αληθεια και γω προς  τον Μan τεινω απλα για την ολη φαση με το Eshopping ειδικα σε ενα πραγμα αξιας οπως ειναι το μουσικο οργανο ειμαι διστακτικος.Anyway να σαι καλα θα τσεκαρω τα μαγαζια που ανεφερες αλλα και τι παιζει με εκτελωνισμους.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θελεις ποιοτητα φιλε μου σου προτεινω suhr κ με τα λεφτα που διαθετεις μπορεις να βρεις σιγουρα πολυ καλες ευκαιριες στο e-bay στα μισα απ'οσο στοιχιζουν εδω κ ακομα πιο κατω,χωρις κανενα φοβο...φοβερα ξυλα κ ηλεκτρικα...(τσεκαρε κ tom anderson και melancon)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν με το EBMM αναφέρεσαι και στην Axis θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα ακριβά μοντέλα της Peavey HP Special. Όλες οι Carvin είναι τίμιες για τα λεφτά τους, αλλά έχω την αίσθηση ότι οι stock μαγνήτες παραείναι λεπτοί - studιακοί [τουλάχιστον αυτό προέκυψε από την εμπειρία μου με την DC 135 και την Bolt On].

Από τις 4 επιλογές που δίνεις, εγώ τείνω προς την Suhr.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω 2 Carvin (DC-135 και CT6 California). Πιστεύω οτι αυτό που ζητάς είναι κοντά στην CT6 California που φέρνει κάτι σε Gibson και περισσότερο σε PRS με σπλιτάρισμα μαγνητών και απίστευτο χαμηλό και εύκολο παίξιμο.

Για τα άλλα μοντέλα δεν έχω άποψη και θα πρότεινα να κάνεις μιά βόλτα στα μαγαζιά για να δεις πια κουμπώνει καλύτερα στην αγκαλιά σου και στα αυτιά σου.

Too Old to Rock n Roll Too Young to Die

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου