killbill Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά υπάρχει αναλόγιο για να βάλω στο KORG PA 50? Έχω δει ότι έχει πίσω δύο μικρές τρυπούλες που μάλλον για το αναλόγιο θα είναι υποθέτω. Που μπορώ να βρω το αναλόγιό του όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Στην αντιπροσωπεία. Bon Studio τηλ. 210.3809605 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Οκ το σκέφτηκα απλά δεν βρήκα κάτι με μια αναζήτηση που έκανα στο site τους. Θα τους στείλω ένα mail ή θα τους πάρω τηλέφωνο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Μεταχειρισμένο το πήρες το όργανο?Το δικό μου μέσα στο κουτί του είχε αναλόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Ναι μεταχειρισμένο το πήρα. Πάντως τηλεφώνησα και μουείπαν ότι δεν πωλείται το αναλόγιο και θα πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία από Γερμανία. Καλύτερα να αγοράσω νέο αρμόνιο λέω εγώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.Μπορείς να πάρεις είτε ένα απλό και να το στήσεις από πίσω είτε να πάρεις ένα λεπτό σίδερο και να το διαμορφώσεις κατάλληλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Ναι ευχαριστώ, κάποια πατέντα θα βρω να κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Ναι ευχαριστώ, κάποια πατέντα θα βρω να κάνω! ο προκατοχος σου τι το κανε?..γιατι νομιζω οτι δεν το ηξερες το ''περι αναλογιου''. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Σωστή ερώτηση. όντως δεν γνώριζα περι αναλογίου. Βασικά το αναρωτήθηκα και εγώ τι να το έκανε όταν ανακάλυψα μια μέρα που ξεσκόνιζα πίσω από το αρμόνιο, ότι το αρμόνιο παίρνει αναλόγιο. Τι να πω.. να μην το είχε ούτε αυτός; ??? Να το είχε και να το κράτησε δεν στέκει.. γιατί εδώ μου χάρισε ολόκληρη βάση (τον τρίποδα). Τέλος πάντων. έχω μείνει και εγώ με την απορία ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Ψάχνοντας λίγο στο internet βρήκα αναλόγια που προσαρμόζονται πάνω στην βάση (στον τρίποδα) του αρμονίου. http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=16254&pcode=SHOW_PROD16254 Έχει κανείς υπόψη του τίποτα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση