dr.peters Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 τιποτα ιδιαιτερο! απλα πρωι πρωι ακουσα αυτο το κομματακι, μ αρεσει πολυ και ειπα να το μοιραστω! :) τωρα ακουω και τα υπολοιπα τους στο γιουτιουπμ! :) εντζοι! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 καλα, το ''επαθα την πλακα μου''προφανως και ειναι υπερβολη! αλλα μ αρεσε! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Πανέμορφο κομματάκι... Επίσης το ρεφρεν κάτι μου θυμίζει πολύ έντονα... Αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλο τραγουδι..να βαλω και ενα υποκοριστικο σε άκι...Για πρωινο..το ακουσα κανα 3-4 φορες..λιγο μαλλον υπερβολικος μου εισαι..ή μου φαίνεται όμως?... Για πρωινο στο αυτοκινητο ακουσα Joe Bonamassa..και ήρθα στα ίσια μου παντως...χωρις καμια υπερβολή ! Την καλησπέρα μου ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 ...α! και κατι ακομα...οι Coca Cola..έιναι ψυγείου???? Δεν πουντιασες?? ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 καλα, το ''επαθα την πλακα μου''προφανως και ειναι υπερβολη! Μα τό πε ο άνθρωπος... είναι υπερβολή! Τώρα για τις coca coles <-hahahaa! πάω στοίχημα ότι είναι άδειες... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 λιγο μαλλον υπερβολικος μου εισαι..ή μου φαίνεται όμως?... Μα τό πε ο άνθρωπος... είναι υπερβολή! το ''επαθα την πλακα μου''προφανως και ειναι υπερβολη! το πα ο ανθρωπος!ειναι υπερβολη! :) Τώρα για τις coca coles <-hahahaa! πάω στοίχημα ότι είναι άδειες... :P ...α! και κατι ακομα...οι Coca Cola..έιναι ψυγείου???? Δεν πουντιασες?? ::) οχι οι κοκακολες ειναι εκτος ψυγειου! και οχι δεν ειναι ανοιχτες και αδειες!!! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Και εδω παθαινεις πλακα, ειδικα στην εισαγωγη οχι μονο πλακα αλλα κ τερηδονα(ή τυριδόνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Kαλά Τρίγγα, με έστειλες εντελώς. Πού το βρήκες? Το πρωτοείχα ακούσει πιτσιρίκι στο κασετόφωνο στο σαραβαλάκι του πατέρα μου, νομίζω πριν καλά καλά μάθω ανάγνωση για να παρακολουθήσω τους υπότιτλους της ταινίας... (μόλις μεγάλωσα λίγο, έκανα έρευνα και αποφάσισα πως η συγκεκριμένη εκτέλεση του κομματιού είναι και η καλύτερη). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 trigga αυτη δεν τραγουδαει και σε ενα σκετσακι απο τα μαπετς το φιβερ? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση